Neprijatie pedagógov čo štrajkovali

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Neprijatie pedagógov čo štrajkovali.

Alojz Sobotka
Autor petície

#1 Rukojemníci

2016-02-17 14:29

Odmietam aby boli občania rukojemníci iných občanov. 

Prosim sirte tuto peticiu (napr. facebook alebo ine siete) nech sa ukaze na verejnosti co si ludia skutocne myslia.

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2016-02-17 21:15

Hosť

2016-02-17 21:17

To by som neriskovala.

Alojz Sobotka
Autor petície

#4 Re: Anticharta

2016-02-17 21:21

#2: Obcan - Anticharta 

asi nie..... osobne som smer nikdy nevolil ale ked vidim co ludia vystrajaju co povedat...

aspon ze smer trochu ich blokuje... ja by som radsej kim jonga samozrejme ale aspon smer to trochu riadi.

Toto je terorizmus obcanov na obcanoch..... vlada bola zla vzdy, ale obcania ? to uz je moc.

Maly by niest objektivnu zodpovednost - myslim ucitelov/sestry.

Hosť

2016-02-19 13:47

Právo na štrajk patrí k základným právam a slobodám.

Rodičia maju právo dať deti do inej školy a tým prispieť k zrušeniu škôl, kde sa štrajkovalo.

Poznámka: S požiadavkami učiteľov nesúhlasim. Nevrím, že ak niekto doteraz robotu flákal, tak začne robiť, keď mu pridajú. A že to školy flákajú dokazuju výsledky.

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2016-02-19 17:38

Stary Moskvič Tvrde Auto

2016-02-19 18:23

Keby štrajk. Nepoviem ale toto bolo cielená predvolebná manipulácia s preferenciami. Len 2% škôl sa pripojili do štrajku.. Samozrejme štrajk viedli garnitúry ktoré pre učiteľov počas svojej vlády ani prstom nepohli. Preto každý učiteľ ktorý sa k štrajku pripojil by za to mal niesť zodpovednosť že takto napomáha k menipulácii volieb v prospech mocesnkých chúťok opozície. Hanba týmto bábkam ktoré si hovoria učitelia. Keby išlo naozaj o štrajk na ktorý majú právo štrajovali by za 4 roky vlády SMERu kedy by im to vyhovovalo a nie pred voľbami. Ale Slováci nie sú sporstí aby napomáhali k týmto protiústavným pokusom a prevzatie moci..

Hosť

2016-02-22 10:00

Mne sa na štrajku učiteľov najviac páčilo, ako učitelia ZŠ a SŠ ukončili štrajk, len čo začali prázdniny. A ako štafetu prevzali VŠ, ktorým práve vtedy začínal semester :-)

Ale veď kto by mal vedieť lepšie "počítať" ako učitelia.

A koľko je teda tá priemerná mzda učiteľa na jednu odučenú hodinu? Neboli by to iné čísla, ako prezentujú?

Ja na svoju mzdu musím týždenne odpracovať 40 - 60min. hodín. Prestávku na obed či kávu si musím odpracovať.

Môjmu kamarátovy na vyplatenie plnej mzdy stačí odučiť 21 - 45 min. hodín týždenne. Je už starý pes, prípravy si nerobí, ani na hodiny sa extra nepripravuje. On neštrajkoval. Pozerá sa na vec reálne. Len ho sralo, že štrajkujúci učitelia vytvorili v škole úderku a šikanovali neštrajkujúcich kolegov. Dokonca od nich chceli, aby pred samozvaným štrajkovým výborom oddôvodnili, prečo neštrajkujú. To už tým starým pannám v škole naozaj hrabe.

Sobotka

#9 Re:

2016-02-25 00:42

#8: -  

Tvojmu kamaratovi by som pridal na mzde presne to co strajkujucim ubral. On si to odpracoval. Oni nie. Oni akurat bojkotovali svoje pracovne poslanie. Takze: nestrajkujes - i 200 pct plat, strajkujes - dlazba vola.