Za vytvorenie priebežnej štvorprúdovej vozovky pre autá na Nabreží v Bratislave Petícia

Za vytvorenie priebežnej štvorprúdovej vozovky pre autá na Nabreží v Bratislave Petícia / Oznamy / Nespokojnosť čitateľov Pravdy s riešením Vajanského nábrežia / Komentáre

Hosť

2023-09-16 10:42

"Na závery je priskoro" - presne, pozmenit si cesty a potom cakat na vysledok, ci to robi nejake problemy.. Nie naopak, najprv urobit analyzu a zistit ci teda naozaj je toto spravne miesto kde dat takuto cyklotrasu a potom rozhodnut kde a co urobit.. Ako bonus by som spomenul, ze do mesta daju cyklotrasu a zmensia z 2 na 1 pruh a v Dubravke na Harmincovej prerabaju rok cestu, ktoru zmenili na 2-prudovu, kde to absolutne nebolo treba, lebo raz som tam nezazil zacpy, jedine co tam bol problem boli diery v ceste kvoli ktorym auta museli spomalovat a uhybat sa.. Jedna vec je robit inovacie a posuvat mesto dopredu a druha je byt arogantny a menit si veci podla seba, lebo si mysli, ze on to vie najlepsie..

Hosť

2023-09-16 21:56

Mal som tú česť s menovaným pánom z YIMBA - je to užitočný idiot developerskej lobby. Podľa jeho vlastných slov ani nemá vodičák, čiže logicky nemôže rozumieť problémom motoristov.

Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...