Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA

Manka

/ #2097 Predmet

2013-12-07 18:19

Aj množstvo ľudí zapojených do tejto petície potvrdzuje, že Slováci nie sú hlúpy národ, ktorý iba v tichosti čaká na to, čo sa udeje. Verím tomu, že väčšine z nás záleží na tom, aby v našej krajine vládla pravda, spravodlivosť a chuť bojovať proti chamtivosti bezcharakterných a "nenažraných" veľkopánov, ktorým by mal už niekto poriadne "stúpiť na prsty". Možno mám až príliš silne vyvinutý zmysel pre spravodlivosť (na ktorý spravidla vo svojom živote doplácam, ale aj tak sa nedám!!!), som optimistka, som za pravdu a preto aj teraz pevne verím, že Rádio Viva zostane na "scéne", už len z dôvodu, že je to najlepšie rádio určené predovšetkým pre všetkých skôr narodených. Som stálou poslucháčkou Rádia Viva, milujem piesne 80-tych a 90-tych rokov, na ktorých som v mladosti "fičala" a na ktorých "fičím" dodnes. Tak prečo nám ho chcete vziať??!!! Tieto piesne určite mnohým, tak ako aj mne, prinášajú úžasnú harmóniu, bez ktorých si neviem predstaviť svoju existenciu. Viváci, držím Vám všetkým palce a počujeme sa aj na Vianoce, v Novom roku, aj potom a stále! Už sa na Vás veľmi teším, a nedajte sa, sme všetci s Vami a s Vašimi skvelými piesňami, ktoré nemôže žiadny chamtivec "len tak" vymazať z éteru. A vďaka za tričko s Vaším logom, ktoré som si "chytila" na Vašej úžasnej Oldies párty v Galante! Ste skvelí!!