Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA

Hosť

/ #2847

2013-12-10 19:16

Príjemný deň ľudkovia.
Je skutočne do neba volajúce čo dokáže moc peňazí.
Ak si dobre pamätám, tak toto už tu raz bolo. V Slovenskej republike je možné naozaj čokoľvek. Otázne je do kedy ešte budeme mlčať.
Ak sa vrátim trošku do minulosti, musím iba konštatovať, že sa privatizovali podniky, ktoré prosperovali a tie ktorým sa príliš nedarilo, tak tie boli dotované neskutočnými sumami.
A teraz toto? Zrušiť rádio, ktoré prosperuje, resp. je obľúbené..
Neviem čo sa to deje.. Čo sa deje s nami, s ľuďmi. Začíname pod tlakom "rýchlozbohatlíkov", politikov a arogantných indivíduí sklzávať niekde, kde sme nikdy nechceli byť. Vlastne tam ani nechceme byť, avšak musíme, keďže chceme prežiť.
Na cestách už o nejaký čas nebude platiť zákon o pozemných komunikáciách, ale zákon väčšieho a drahšieho auta. V školách našich detí nebude mať žiadnu autoritu učiteľ, ktorý dáva deťom, mládeži vzdelane, ale prioritou bude rodič, ktorý má na to peniažky, aby hýbal školou, systémom. V športe sa nebudú podporovať talenty, ale tí športovci, ktorých rodičia majú dosť peňazí. Mohol by som pokračovať veľmi dlho.
Riadil a riadim sa heslom: "Všetko je tak ako má byť". Obzvlášť ak sa stane niečo nedobré v osobnom živote. ALE TOTO TAK BYŤ N E M Á ! ! !
Som nasrdený..
Nevládzem..
Je mi z toho smutno. Naozaj smutno.
Rádio VIVA počúvam dennodenne, všade, kde sa len dá. Teším sa na moderátorov, informácie o počasí i z ciest. Volávam na linku *viva, aby som pomohol, či upozornil ostatných vodičov. S pánom Paleschom som si vymenil aj pár emailov.
Prečo mi chce niekto zobrať potešenie. Úsmev na perách, ktorý mi vyčaruváva denne Alexander Štefuca so svojím ranným tímom. Jeho otec má fantastický hlas, ktorý si pamätám z dávnych čias pri komentároch prírodopisných filmov, ktoré zbožňujem.
ŽELÁM NÁM VEĽA ÚSPECHOV, ŠŤASTIA A EŠTE VEĽMI DLHÚ EXISTENCIU.
Mike