Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA

Silvia Henčeková Ba

/ #3531

2013-12-22 11:55

Sedím ,pozerám na klávesnicu, rozmýšĺam , chce sa mi kričať , plakať , vraždiť ,všetko tu je.. heslo : Stáčí raz vidieť ako tisíc krát počuť tu neplatí . Hudba , súťaže, informácie z ciest sú dôležité..ale vyplniť zmysluplne prázdny čas medzi tým v rádiu len tak niekto nedokáže . VIVA to vedela bravúrne . Vedela ma rozosmiať nahlas keď som sama sedela pri káve a to sa reálne len tak niekomu nepodarí . Včera som o 21.h zaspala ako mrtva ale zobudila som sa akoby som tušila že musím ...bolo 23.45h zapla som rádio ,posledné ďakovanie všetkým , posledná pieseń..posledné pípanie akoby som sedela pri posteli svojich blízkych čím mi VIVA aj je.. a dávala posledné zbohom...ako smrť !!! V očiach mi zhaslo svetlo , hrnuli sa slzy , bezduchým pohľadom som v šume a tme hĺadela von oknom .Ráno ? ticho všade... Toto mi len tak neprejde,toto je ublíženie na zdrví !! tento čas si budem pamätať pokiaľ budem žiť . Bojovala som ako lev ,maily , telefonáty ,osobne som sa zúčastnila
všetých protestov , transparenty ...ale viem že toto nestačí tu treba priškrtiť kyslík tým ,čo nás dusia . Aby pocítili aké to je...inak to neide. Stále budem čakať na podnet čo sa bude dať ešte urobiť ako prvá budem pripravená vždy !!!! Nechcem aby tieto pocity pocítilo aj moje dieťa !! Viem že na toto doplatia všeci zúčastnený skôr či neskôr , a viem že VIVU budeme ešte počuť.

pocítili aké to je....oko za oko , zub za zub.....bohužiaľ inak to neide .