Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

Karlito

/ #874 Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

2016-03-08 07:03

Toto je teda  Prezident  toto je niekto koho nezaujimaju Ludia a Prezident tu ma byt prave pre ludi ... Ten pan je  bez chrbtovej kosti. sluha , insect legalna mafia verim v silu ludi ktori sa neboja postavit systemu v ktorom som zil 27r v sucasnosti tam nezijem pretoze stat vytvoril take podmienky pre nas mladsich az zostali moznosti vycestovat, zostat zarabat a pomaly zdochinat alebo vytvarat rozne nekale praktiky na dosiahnutie zisku ... co znamena ze vela mladych uspesnych ludi sedi na zaklade stvoreneho systemu vo vazbach len preto ze prasata a svine potrebovali zit a nevytvorili nam vhodne podmienky na rast a rozmach otocili sa nam chorbtom, je to smutne.. Jedneho dna by som sa rad vratil ale momentalne to neprichadza ani do uvahy. Take prasata ake su vo vlade zrejme zazijem iba raz za  zivot, kedze zijem len raz. Ziadam o rozpustenie vlady, odvolanie prezidenta SR  toto ani neboli volby odkedy strane pripadaju vsetky ostatne hlasy ked nejdu volit a aj by volili keby mali moznosti zo zahranicia odkedy si ludia nemozu volit odkial chcu vlada si vytvorila  tak zakony site na mieru  ako im to vyhovuje. Potom sa necudujem ake lahke je kontrolovat vsetko a ludia nedosiahnu nic lebo su na spodku retazoveho retazca.