Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

občan

/ #36

2016-03-10 19:44

Nikto mi doteraz nevysvetlil, kto je nacista alebo neonacista. Nerozumiem tým pojmom. Ale to potom som aj ja, a o tom ani neviem -  lebo kade chodím, tam vysvetľujem ľuďom že o Slovenskom štáte a o prvom slovenskom prezidentovi vieme len to, čo sme sa mohli naučiť z komunistických učebníc. A komunisti slovenský štát a Dr. Tisa nenávideli. Veľa ľuďom som už požičala knihy Satan proti Bohu, Spomienky a svedectvo, Rebelanti a suplikanti a iné .... a veru len otvárali oči, že toto nevedeli. Najnovšie mi suseda povedala zasa niečo čo som nevedela ja, a síce: - že keď kat vykonáva popravu obesením a tá sa na prvýkrát nevydarí, tak odsúdenec dostáva milosť. To sa ale nestalo v prípade Dr. Tisa, vraj aj jemu sa zošmykla slučka z hrdla... Žiaden národ si svojho prezidenta nezniesol zo sveta takouto smrťou, len Slováci. Hanba.

A vlastne neonacistická je aj naša celá dedinam, a tiež o tom ani nevieme - nažívame si v pokoji, v súdržnosti a popri tom v každom dome sa vie, že partizáni bola jedna banda a SNP vôbec nemuselo byť, bol to komunistický puč. Našu dedinu vypálili Nemci ako prvú za "obetavú pomoc partizánom" . A nebolo by sa to stalo, keby do dediny nechodila tá zgerba partizánska vyžierať našich starých rodičov.  Priložili im hlaveň pušky na hruď a davaj. A pritom my sme partizánov v obci vôbec nepotrebovali, tu bol pokoj. Načo sa k nám dotrepali? Veď vraj to boli len takí skaderuka-skadenoha, čo sa im nechcelo robiť, tak išli za partizánov. Každý rok si túto smutnú udalosť v obci pripomíname a pamätníci nám so slzami v očiach opisujú to zimné ráno, keď sa v dedine strhla prestrelka medzi Nemcami a partizánmi. Nič netušiaci obyvatelia vyšli von, že čo sa to robí, ale už aj ich brali a domy zapálili. Za chvíľu horela celá dedina. To bolo náreku.....A my teraz máme oslavovať SNP a partizánov ?????? Tú bandu?   NIKDY !!!!!!!!