Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

Hosť

/ #189

2016-03-10 22:34

Pán Repka,

nižšie je  časť Vami uvedeného zákona ako základu Vašej výstrahy na možnosť trestného stíhania za ..... .

Prosím, uveďte na pravú mieru : buď správne označenie Vami uvedeného trestného činu (mne sa ho nechce hľadať v TZ), alebo verejne potvrďte  svoj omyl v označení uvedeného paragrafu alebo uveďte zdroj, z ktorého ste čerpali alebo založte písomnú petíciu lebo túto prebiehajúcu zrušte.  V ľuďoch vyvolávate obavy a zneisťujete ich. Odpoveď, ktoré moje  buď-alebo platí mi oznámte - moje poradové číslo v petícii je 25752.

Ďakujem za tých nemnohých, ktorí si preverili Vami uvedené údaje k tejto háklivej téme.

4. Podávanie anabolických látok (§ 176)

(1) Kto neoprávnene podá osobe mladšej ako osemnásť rokov anaboliká alebo iné prostriedky s anabolickým účinkom na iný ako liečebný účel
a) vo väčšom množstve, alebo
b) hoci bol za taký čin v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch odsúdený alebo za obdobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý, potrestá sa odňatím slobody až na tri roky.

P.S. 

Prezývka sa v slovenskom jazyku píše s tvrdým -y- (v políčku nad "Confirm changes", čo by ste mohli kľudne uviesť ako "potvrdiť zmenu" . Nemáte začo.