Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Quoted post

Homo sapiens sapiens

#253 Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-11 21:20

#251: LUCIFER - Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

Prečo si dávate meno Lucifer? Urážate ho, však on je oveľa inteligentnejší a mocnejší ako Vy. Určite nie je spokojný s Vašimi "spôsobmi", lebo nimi Vy aj Vám podobní iba odpudzujete slušnejších ľudí, ktorí nesympatizujú s kresťanstvom a mohli by byť Vašimi potencionálnymi sympatizantami, ak nie členmi. A zbytočne tými nadávkami predlžujete texty komentárov, vari by boli o tretinu kratšie. Inak, aby som pravdu napísal, čím viac nadávate,  tým viac sa vo mne ozýva akási škodoradostnoť, ako ste sa rozčertili.  Nie je to odo mňa pekné, ospravedlňujem sa.

Poďme k Vašim názorom. Že kresťania urobili veľa zla je pravda, aj ale aj to, že sa to zveličuje. Ale urobili aj oveľa viac dobra. Oveľa viacej zla urobili ateisti v rozličných podobách v túžbe po moci, peniazoch, rozkoši atď. Veľa zla urobili aj príslušníci iných náboženstiev. Hrozné vojny boli aj pred kresťanstvom, najhroznejšie vojny I. a II.sv. vojna neboli náboženské. Vyvolali ich Nemci. Som presvedčený, že tvorcom tých primitívnych textov vôbec nejde o nejakú spravodlivosť, o kresťanstvo, ale aby si vybili agresivitu, pudy, potrebujú nejakú obeť a kresťanstvo svojou mierumilovnosťou im dobre padne za obeť. Nehrozí im nebezpečenstvo. Keby tu ešte vládli komunisti, ktorí o všetkom rozhodovali, do všetkého hovorili, určite by si organizátori metal. koncertu dali dobrý pozor, aké skupiny by pozvali, aj na priebeh koncertu.  A určite by ste na internete tak do komunistov neskákalili, ako teraz do nás. Boli by ste schovaní ako psíkovia za plotom a ani by ste neštekali. A je otázka, či by aj metalový koncert povolili. Vaše argumenty proti kresťanstvu mi pripomínajú komunistickú protikresťanskú propagandu. Čo Vy viete o kresťanstve a jeho význame pre udržanie sa Slovákov ako národa. O úlohe mnohých kňazov, či katolíckych či evanjelických pre pozdvihnutie národného, kultúrneho, vzdelanostného uvedomenia sa našich predkov. Ste produkty úpadkovej civilizácie, opakujete to, čo robia iní v zahraničí, ste manipulovaní zlom, alebo Zlom, ako barani, ani si to neuvedomujete. Prepáčte za výraz barani, ale hodí sa na Vás, lebo barani tlčú hlavou do seba a vy tlčiete hlavami do mocnej steny, ktorou je kresťanstvo - Cirkev a hrozí Vám, že si roztlčiete hlavy.

Niekedy ma napadá taká teória na niektorých z Vás, že niekde v hĺbke vo Vás sa ozýva akýsi rešpekt voči kresťanstvu, či Bohu a snažíte sa ho zahlušiť hlukom, nadávkami a podobne. Ale to je moja teória, ak to nie je pravda, hlboko sa ospravedlňujem! Myslím si, že v podstate to nie s Vami také zlé, ako sa tu prezentujete. V podstate ste celkom dobrí ľudia, len pomýlení, ako som vyššie uviedol, občas s pubertálnymi siláckymi rečami /platí na Lord Satana/. Odkazujem mu, aby sa toľko nerozčuľoval, lebo silnejší ľudia môžu dostať infarkt aj v mladšom veku. V puberte je to nepravdepodobné, ale mozgova cieva, ak je tam aneuryzma, môže prasknúť veru aj v tomto veku! A bol som ozaj veľmi nerád, keby nebodaj odišiel na Božiu pravdu kvôli môjim komentárom, len to nie! Hrozilo by mu, že by išiel rovno do pekla, to by som si do smrti vytýkal. A možno by aj nešiel. Ak úprimne hľadá pravdu, tak je možné, že by Božia milosť zaúradovala v momente smrti, ona dokáže zmeniť srdce aj najzatvrdilejšieho hriešnika. Predstavte si, že Origenes, veľký kresťanský myslitel v prvých storočiach, veril, že skrze zásluhy Ježišovej smrti na kríži sa napokon aj satan obráti.

A veľmi Vás pekne prosím, aby ste sa nerozčuľovali aj preto, aby som nemusel bojovať s tou nepeknou škodoradostnoťou, s ktorou vnútorne nesúhlasím. Pekne ďakujem!

S pozdravom Váš Homo sapiens sapiens

Replies

Lord Satan

#273 Re: Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!

2014-08-22 19:41:08

#253: Homo sapiens sapiens - Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!  

Uz uz som chel ukoncit nasu debatu, ale "here we go again": Pocuj, este mi kamos prezrad, na com ficis? Su to hubicky, nejake to piko, alebo mas volaco lepsie? :D sudiac podla tovjich vyplodov... Pohybujem sa totiz v oblasti farmacie a bolo by fajn vediet, co beries, ze mas take fasa stavy :) ciste po odbornej stranke, chapes? Neboj, nepoviem policii, ani nikomu inemu :) Krestanski klerofasisti podla mna maju nejaku tajnu superdrogu, o ktorej nikto iny nema ani sajnu :) a zrejme im to primiesavaju do tych zvlastnych oblatok na prvom svatom prijimani. Alebo zeby to bolo uz pridane v tej vodicke, co malym deckam davaju na celicko pedofili pocas krstu? 

ze pubertalne reci, ja umrem. hlavne ze ty mas myslienkove pochody na urovni 8rocneho. Ehm, tu davas odborne medicinske vyrazy typu aneurizma ci co, ale, pan doktor Mengele, vies ty, ze clovek moze vazit 100 kil aj bez tuku? Nj, ty si zrejme len jedna velka neforemna mastna placka, o svalovej hmote si ani nepocul. Nuz ved ale presne taki, ako si ty, nachadzaju utocisko prave v niecom rovnako ubohom - v krestanstve :) vrana k vrane sada... Preco inak by sa k takym veciam mal uchylovat clovek, ktory si je vedomy sam seba? Ktory veri sam sebe? Ma sa rad? Je silny po dusevnej aj fyzickej stranke? Nema potrebu hladat pomoc v rozpravani sa s obrazkami... To len ludia, co im daco chyba, maju nejaky problem, utrpeli tazku stratu (nebavime sa teraz o mozgu) alebo maju za sebou daku traumu, s ktorou sa nedokazu inak vyrovnat, alebo nejaky skaredy hendikep, ktory ich vyclenuje z beznej spolocnosti, len taki chudaci - ano, je mi ich luto - si nevedia inak pomoct, a tu nastupuje krestanstvo a velkodusne sa ujima svojej role a dava tymto ubohym existenciam pomocnu ruku - navonok, to je jasne. Hlavne ze v stredoveku koncili ludia s velkymi materskymi znamienkami ugrilovani na hranici, dnes sa za kazdu cenu snazia krestanske orgaznizacie umelo drzat pri zivote, aj ked to castokrat nema cenu, vselijako znetvorenych ludi, ktori nie su ani len schopni sami dychat! co je na tom humanne? Co sa vobec stalo, ze ste zrazu otocili o 180 stupnov a su z vas taki obrovski filantropi a zastancovia prava na zivot? Vazne, ziadam o vysvetlenie, pretoze ma to nesmierne zaujima. A vopred dakujem :)

Ozaj, kam zmizla tvoja kamoska pani Maria? chyba mi jej humor :)

Ludia, prosim vas naozaj velmi pekne, uz aj na kolenach, pochopte to: krestania si vymysleli Satana, pomenovali ho tak, on nevznikol z oblacika len tak ze "puff" a bolo. Moja prezyvka je jedna recesia, snaha o to, aby ste pochopili, ze aj Satan je len meno. Metafora. Abstraktny vyraz. A kludne si to meno aj na celo napisem. Slovo Satan pochadza z hebrejciny a znamena zalobca, protiklad, to hadam viete. Mna by len zaujimalo, ze preco inak mozno mudri ludia sa daju takto manipulovat? Cele je to len rozpravka. Aj boh je len vymysel. F.Nietzsche: "je clovek omylom boha alebo boh omylom cloveka?" A preco vlastne nedali krestania svojmu bohu meno? Bohov si ludia stvorili vela, a aj ich pomenovali: ,Zeus, Alah, Odin, apod. Co vam dosli napady? :) Tam vymyslite celu knihu, tooolko mien a nazvov, ale boha si nepomenujete...