Odmietame kvóty pre migrantov
Quoted post
Alex |
#1471 Re: Re: Re:Katarína2015-06-25 06:18Áno krása čo je len pravda,mám právo naštvať sa,ide mi o bezpečnosť bielych detí a o našu krásnu Európu.Ty žiješ mimo realitu ako tí blázni v Bruseli.Ja poukazujem na fakty ty na emócie.To ty si prvá povedala,že my ich nenávidíme.A to nie je pravda.Nenávisť voči nim začne až z nárastom kriminality.My máme právo povedať nie.To v ich mešitách vyzývajú,aby nás vraždili.Kto podporuje quoty,tak zaručene nenávidí bielych.Pozri sa ako vyzerajú západné krajiny.Snáď si si vedomá toho,že zničia Slovensko.A to,že tu máme vraždy a znásilnenia neznamená,že ich musíme navýšiť o ďalšie šialené percentá.Vo Viedni podľa médií Rumun,v skutočnosti cigán brutálne dobil 7 mladých žien.Rakúsky odborník povedal,že každá 4 žena bude znásilnená!Tak to je teda príjemná perspektiva.Tieto fakty ty však nezobereš na vedomie.Šak uvidíme,keď tu bude etnický a náboženský multikotol ako v Bosne...Čítam historické knihy(starovek,stredovek,sv.vojny...),pozerám dokumenty,zahraničné správy a politické diskusie takže viem veľmi dobre o čom hovorím.Plus skúsenosti známych.Ty čítaš aký odpad?To máme súhlasiť s presídlením celej Afriky do Európy???Tí analfabeti majú aj 20 deciek.Pýtam sa kto ich bude živiť???Dnes ich bude tisíc,zajtra 10tis.,pozajtra milón a o týždeň budeme krajinou tretieho sveta!Človek s vrodenou debilitou mi fakt nemá čo povedať.Bez svojej histórie a kultúry sme ničím. |
Replies
Katarina |
#1473 Re: Re: Re: Re:Katarína2015-06-25 07:19:44#1471: Alex - Re: Re: Re:Katarína V prvom komentari som povedala "Kiezby to slo bez nenavistnych prejavov z nasej strany." Precitaj si ostatne komentare (aj tie svoje) a uvidis, ze su plne jedu a nenavisti. Za svojimi slovami si stojim. Ty si tu ta, ktora reaguje emotivne. Tvoja prva veta bola "Sprostaňa buď si za to platená,alebo sa s nimi vláčiš." Takze mi tu nehovor nic na temu fakty vs. emocie. Skus radsej dat nejake fakty, najlepsie ked uvedies aj zdroj. A rozpravaj sa so mnou slusne. Ja ti tu nenadavam, tak sa tak spravaj aj ty. A ako odpoved na zvysok si precitaj moj predosly komentar. Co??? Presidlit celu Afriku? To mas zase skade? |
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
6320 Vytvorené: 2024-11-01
Úprava návrhu Zákona o integrovanej posudkovej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov
5774 Vytvorené: 2024-11-05
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
3004 Vytvorené: 2024-11-09
Petícia za zachovanie samostatnosti Gymnázia Boženy Slančíkovej-Timravy v Lučenci
2002 Vytvorené: 2024-11-11
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
6814 Vytvorené: 2024-10-07
ZABRÁŇME STRIEĽANIU VLKOV - HROMADNÁ PRIPOMIENKA PROTI ZRUŠENIU CELOROČNEJ OCHRANY VLKA DRAVÉHO (Michal Kiča a Jaromír Šíbl)
1061 Vytvorené: 2024-11-12
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
21939 Vytvorené: 2021-01-17
ZACHRÁŇME MAJETOK OBYVATEĽOV PRIEVIDZE!
658 Vytvorené: 2024-11-08
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
531 Vytvorené: 2024-11-02
Hromadná pripomienka za dostupnejšie možnosti ako chrániť domácich miláčikov
515 Vytvorené: 2024-10-04
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
487 Vytvorené: 2024-10-18
Hromadná pripomienka k návrhu novely nariadenia vlády Slovenskej republiky č. 668/2004 Z. z. o rozdeľovaní výnosu dane z príjmov územnej samospráve
409 Vytvorené: 2024-11-12
ZACHRÁŇME PRÍRODNÝ AREÁL JAZERA KUCHAJDA PRED DLHOROČNÝM PRENÁJMOM A VÝSTAVBOU.
388 Vytvorené: 2024-11-12
Stop the death penalty
372 Vytvorené: 2024-11-08
Za transparentné a komplexné vyšetrenie opatrení proti Covid-19 – Podpora pre MUDr. Petra Kotlára
1725 Vytvorené: 2024-10-10
Petícia za vyriešenie dopravnej situácie na kruhovom objazde v Bardejove
840 Vytvorené: 2024-10-17
Návrat k pôvodnemu grafikonu MHD Trenčín
260 Vytvorené: 2024-11-17
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
1043 Vytvorené: 2024-09-25
PETÍCIA proti dobudovaniu zariadenia na nakladanie s nebezpečnými odpadmi v obci Košúty
189 Vytvorené: 2024-11-07
Špehovanie nie je ochrana!
127 Vytvorené: 2024-11-05