* * * ZRUŠME ODPRACOVANIE DHN - NÚTENÉ PRÁCE !!! ¿¿¿

Quoted post

Hosť

2015-09-04 12:58

Mne prázdniny a platy poslancov nevadia. Podľa mňa sú adekvátne tomu, čo robia. Vadí mi, že herečka v pripečenom serialy si príde ročne na 90 tisíc...

150 poslancov je tiež OK. 75 by už bol klan. Na prijatie hocakého zákona by stačilo 38 poslancov, čo je už dosť málo.

Nevadí mi plat riaditeľa Pro-Hokeja. Vadia mi obrovske dotácie do športu a kultúry, z ktorých veľká časť rúznými cestami končí na osobných účtoch. Vadia mi obrovské peniaze, ktoré sa točia v športe a pritom školstvo a zdravotníctvo živoria.

Vadí mi mazanie príspevkov - nie je pravda, že osočujúcich. Ja som ani v jednom nenadával, len som mal iný názor - nesúhlasil som, aby socialne dávky boli vyplácane len tak. Som za to, aby si ich poberatelia museli odpracovať na VPS. Všetky moje príspevky boli ale zmazané.

Replies

predseda NKLM SR.
Autor petície

#64 Re:

2015-09-04 13:41:49

#63: -  

Boli zmazané tie, čo tu nepatria.

Prečo su tu napr. príspevky č. #41.,53.,57.,58.,59.,60.,63. ? 

Pokiaľ ide o herečky súhlasím, ale zvyšok nie. A nemažem to.

Ja som proti odpracovaniu dávok podľa terajších pravidiel. Treba ich zmenit alebo zrušiť. 

Som proti dohodám niektorých starostov z Úradmi práce o tom ktorí si to odpracujú, a ktorí nie. Prečo dvojitý meter ?

Ty si asi jediný na Slovensku komu nevadia vysoké platy politikov.  Ale ja to rešpektujem.