Stop výstavbe v lokalite Mláky v obci Sekule

V zmysle §1 ods. (1) zákona č. 85/1990 Zb. o petičnom práve v znení neskorších predpisov sa obraciame v zmysle §1 ods. (2) s petíciou za zachovanie podoby lokality Sekule-Mláky a okolie v nezmenenom stave na:

Orgány obce Sekule, Okresný úrad odbor starostlivosti o životné prostredie, Trnavský samosprávny kraj, Štátna ochrana prírody, Ministerstvo životného prostredia SR, Ministerstvo hospodárstva SR, Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR.

My podpísaní občania vyjadrujeme nesúhlas s výstavbou logistického parku, strategického parku, priemyselných stavieb (areálov a zón), výrobných a skladových objektov, skládky akéhokoľvek odpadu a so všetými zámermi výstavby prírode obmedzujúcich stavieb, a stavieb podobného charakteru, ktoré by akokoľvek  negatívne ovplyvnili život a fungovanie ľudí, živočíchov, lesov, rastlín, ornej pôdy, lúk a vodných plôch. Svojim podpisom vyjadrujeme nesúhlas so zmenou funkcie pozemkov v  danom území, žiadame o zachovanie prírodného a rekreačného charakteru v lokalite Mláky a okolie.

Svojím podpisom súhlasím, že Michal Kudla bude môcť vidieť všetky informácie, ktoré poskytnem v tomto formulári.

Vašu adresu nebudeme verejne zobrazovať online.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.

Udeľujem súhlas so spracovaním informácií poskytnutých v tomto formulári na nasledujúce účely:
Oprávňujem Michal Kudla odovzdať informácie poskytnuté v tomto formulári nasledujúcim stranám: