Chceme starého Riša späť

My, podpísaní, vyjadrujeme túžbu a potrebu mať späť nášho drahého priateľa Riša, akého sme poznali predtým, ako sa zmenil. Rišo bol vždy duchom každej party, životom našej skupiny a spoločníkom na každom dobrodružstve. Jeho neochvejná prítomnosť a záujem o spoločné aktivity boli pre nás vždy dôvodom radosti.

Posledné mesiace, odkedy Rišo začal chodiť so svojou novou priateľkou, sme zaznamenali výrazné zmeny v jeho správaní. Zdá sa, že už nemá záujem o veci, ktoré nás všetkých spájali, a vzácne sú tie chvíle, kedy sa s ním môžeme stretnúť bez predchádzajúcej plánovanej "schôdzky".

Chápeme, že nové vzťahy môžu priniesť zmeny v prioritách, no veríme, že skutočné priateľstvá, ako je to naše, by mali zostať pevné aj napriek životným zmenám. Nežiadame, aby Rišo opustil svoju priateľku, ale aby našiel rovnováhu, ktorá mu umožní udržiavať svoje vzťahy so starými priateľmi.

Preto touto petíciou žiadame Riša, aby sa znova zapojil do našich večerných stretnutí, víkendových akcií a aby sme spolu mohli znova zažívať dobrodružstvá ako kedysi. Dúfame, že Rišo pochopí, že jeho prítomnosť nám veľmi chýba a že priateľstvo, ktoré sme spolu vybudovali, je niečo, čo si zaslúži byť udržiavané.

Adrián Rybovič    Kontaktujte autora petície

Svojím podpisom súhlasím, že Adrián Rybovič bude môcť vidieť všetky informácie, ktoré poskytnem v tomto formulári.

Udeľujem súhlas so spracovaním informácií poskytnutých v tomto formulári na nasledujúce účely: