Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno

števo

/ #1205

2013-11-14 19:53

dlho som uvažoval či sa zapojím...
aj mne vadí veľmi ťažká a zložitá vymožiteľnosť práva na Slovensku a nie práve najrovnejší meter pri udeľovaní trestov, aj mne vadí, keď policajti buzerujú, merajú na miestach kde vedia že vyberú rýchlo a veľa bez ohľadu na to ako zvýšia bezpečnosť, aj mne vadí, že niekto autom zabije 5 ročného chlapca a dostane smiešny trest a keby som to nedajboh spôsobil ja, tak ma zavrú, že budem čierny,ale...
prosím každého v tejto diskusii kto bagatelizuje čin mladého človeka, športovca, aby brzdil, pretože ak je niekto chlap keď zaútočí opitý na ženu, tak nech je chalp aj keď má za to niesť následky.
ja som naopak za ešte tvrdšie tresty za akýkoľvek zločin, ktorý ohrozuje prežitie iného človeka! aby sme si my všetci rozmysleli, či na toho druhého siahneme, či si vypijeme a potom budeme konať. ak to budeme bagatelizovať, tak si ten človek povie, že šak sa mi to nejak prepečie. a stáva sa tak takým istým, ako tí na ktorích dnes nadávame, lebo neboli tak veľmi potrestaní...
chápem, že má chlapec posraný veľký kus svojho života, ale za svoj čin musí niesť dôsledky. inak nám hrozí to, že namiesto policajtky napadne on alebo niekto iný zajtra mňa, teba, naše deti alebo rodičov, lebo sa mu akurát v tom alkoholickom opojení nepozdávali a priplietli do cesty....