Vyhlásenie k aktuálnej situácii v ECAV na Slovensku
zbabelec v dileme |
/ #93 O co mi ide?2014-07-03 12:35O co mi ide? O pravdu !! A o to aby som napravil svoje chyby,za ktore sa skutocne hanbim. Ked som napisal ,ze napr.Brozman mal tu nehodu a sedel vo vazeni ,tak reakcie boli ,ze to nie je pravda. A teraz ,ked je to pravda ,tak znova je vsetko v poriadku. . To je to co hovorim ,ze ak je nejaka kauza a nemam dosadene mena ,tak je riesenie a pohlad na kauzu iny ,ak sa dosadia mena . Ja by som nikdy nevidel "druhu tvar" Brozmana a Sabola,keby nebola kauza Mokra Luka a z toho vyplyvajuca aj moja negativna uloha v nej . Sabola a Brozmana mi "vysvietili "Olejar so Stefanom. Keby tato kauza nebola ,tak som slepym nasledovnikom aj Sabola aj Brozmana. To co som zazil,som nechapal,a nevedel ci som v Bozej skupine a ci v diabolskej.To ze sa Brozman teraz priznal ,nic neznamena ,lebo ine ani nemohol urobit ,len sa priznat,lebo to bola zistitelna pravda!! Zacnem ho "brat" jedine v pripade ,ak sa bude tiez kajat zo skutkov ,ale to nielen v suvislosti s kauzou Mokra Luka. Je to predovsetkzm jeho problem a zodpovednost pred Bohom. On dostal velku sancu mat Pana Jezisa Krista za svojho Spasitela,a zial tragickou nehodou. Ale tuto sancu by nemal premrhat dalsimi krokmi. A ak ich urobil ,pokanie je na mieste .Viete on sa az teraz priznal ,a nie pred volbami ci starostu ,alebo dozorcu. Ako to nazvat ? Zavadzal? klamal? vyberte si.On bol mimoriadne uzitocny ,kym nemal funkcie , ale tie mu poskodili . No vzdy je cas pokania . K prispevku J .Budaja -silna "kava " vyhrazka citaciou z Biblie. Hovorenie pravdy v skrytosti ,je ohovaranie . Nova definicia.Keby to nebola pravda ,tak je to ohovaranie . Co by sa zmenilo na tej pravde ,keby som sa ukazal ? Nic !! Len vidim ze chcete terc . Inak si to neviem vysvetlit .Tu sa vyklada Pismo -tak aby to pasovalo ,sije sa na mieru . Ja aj pri tejto prilezitosti verejne hovorim ,ze vedenie VD vyakzuje sposoby gangsterstva a gaunerstva . A toto si OBHAJIM kedykolvek! Najviac dokazov mam vsak o praktickych krokoch Olejara a Stefana. Aj ked robili prespekulovane veci ,tak ze my sme im stadovite vsetko odsuhlasili ,su veci ,ktorym v pripade potreby sa neubrania ,aj ked tie konakty cez jedneho vysokopostaveneho cloveka su silne . Mam pocit ze ho povazuju za viac ako Boha.Oni su zapleteni aj v inych kauzach ,mysliac si ze su uz uzavrete . Pytate sa co mne staci ? Len aby ukazali pokoru ,priznali sa k nepravostiam . To je cele ,a velmi jednoduche! Vy vsetci svojim podpisom ste na jednej strane dali slucku z Marosovej hlavy prec a dali na hlavu fararky z Mokrej Luky,lebo vsetci pisete len ze je to peticia za Sefranku ,ale peticia ma aj ine body . Presne toto ste podpisanim tejto peticie urobili . Vam nejde o podstatu!! Nakoniec ,z tych vasich prispevkov ,oslovil ma len jeden ,ze sa mam viac modlit ,a slubujem ze sa budem viac modlit . Nepredpokladam ze sa uz viac ozvem, ,jedine ak by bolo nieco vynimocne . To tu nema vyznam rozoberat nic . Najdem iny sposob ako ukazat pravdu |
|
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
5293 Vytvorené: 2024-11-09
Petícia na podporu Lekárskeho odborového združenia (LOZ), MUDr. Petra Visolajského a proti zákonu o výpovediach lekárov
1434 Vytvorené: 2024-12-14
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
1242 Vytvorené: 2024-12-23
Zákaz pyrotechniky na Slovensku
1129 Vytvorené: 2025-01-01
Sme proti novému cenníku MHD V PREŠOVE
1643 Vytvorené: 2024-12-05
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
22803 Vytvorené: 2021-01-17
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE STREDNEJ ODBORNEJ ŠKOLY OBCHODU A SLUŽIEB V NOVEJ BANI
382 Vytvorené: 2025-01-09
Petícia proti umiestneniu a realizácii „Prevádzky na spracovanie batérií LI-ION v priemyselnom areáli mesta Šurany“
342 Vytvorené: 2024-12-21
Vyhostenie Fun Frky zo Slovenskej republiky
255 Vytvorené: 2024-12-18
Vyhlásenie spisovateľov Asociácie spisovateľov Slovenska
231 Vytvorené: 2024-12-30
Spravodlivé platy a uznanie pre učiteľov
158 Vytvorené: 2025-01-08
Stojím za lekármi
2673 Vytvorené: 2024-12-09
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
988 Vytvorené: 2024-11-02
Petícia za dostupnosť sociálnej služby - verejné špecializované zariadenia pre autistov.
4838 Vytvorené: 2020-11-21
Peticia za zakaz predaja Energetickych napojov pre deti a mladez
940 Vytvorené: 2023-02-19
PETÍCIA za neodkladnú realizáciu hĺbkovej obnovy budovy ZŠ na Majerníkovej 60 v Bratislave
1134 Vytvorené: 2024-12-05
Petícia za celoročný zákaz zábavnej pyrotechniky v meste Svätý Jur
98 Vytvorené: 2025-01-01
Petícia za úpravu Rozpisu M SR veteránov 2025
90 Vytvorené: 2024-12-22
Otvorený list predstaviteľom EK na podporu krokov vlády R. Fica
6567 Vytvorené: 2023-12-12
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
7091 Vytvorené: 2024-10-07