Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Pavol

/ #557

2014-07-24 20:37

Všetci sme svedkami masívneho vymývania mozgov že za napätie na UA môže Ruska Feder. UA army na juhovýchode UA zabíja stovky civilistov a USA i EU su ticho,mlčky so sympatiami sa prizeraju na toto vraždenie civil.obyvatelstva a dalej a dalej vyhlasuju sankcie proti Rusku. Rozhodol som sa i ja za sankcie proti USA, Velkej Britániia Nemecka že nebudem kupovať ich tovar. Nebudem nakupovat v Mc Donalde občerstvenie,nekupim Coca Colu,mal som zaujem kupit Forda,kupim radšej KIU a nebudem kupovat americké produkty. Nebudem tankovat benzín na SHELL - britska pumpa,briti hlavní spojenci štvavej USA a taktiež nebudem nakupovat v Lidli a nemecké výrobky. Vyberiem si tie ktorých krajiny podla mojej mienky nie su vojnovými štváčmi. Ak chcete podporit ubohých civilov vraždených Porošenkom nepodporujte štáty ktoré aktívne podporuju tohto masového vraha. Šírte tuto myšlienku dalej po internete a tým nepodporíte vojnových štvačov USA ,EU a Porošenka !!! DON´T BUY AMERICAN , BRITISH , GERMANY PRODUCTS !!!!!