Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Peterk

/ #674 Slobodná Ukrajina

2014-08-05 22:26

USA svojou politikou, vraždením svojich prezidentov, celosvetovým vraždením a rozsievaním (demokr) utrpenia už od svojho vzniku stratili právo na existenciu. Žiadny národ, lepšie štát, lebo národ to nie je a nikdy nebol, nemá na rukách toľko krvi. Američanov nezaujíma odkiaľ, za akú cenu, hlavne že majú blahobyt, ... Teda všetci sú vinní. Konečne sú snáď na najlepšej ceste do pekiel, kam už dávno patria.

UA bol len krok v snahe o likvidáciu Ruska, o čo sa snažia už celé desaťročia. Ešte že sú tak blbí, naivní a zaslepení svojou veľkosťou a neomylnosťou. Len škoda toľkých nevinných životov, im o nich nejde, veď ide o obrovský biznis a o historickú a definitívnu likvidáciu obrnepriateľa. Pre pána Porošenka, jeho nepodarených predchodcov až po pani Timošenkovú je len jedna cesta. I keď to ich činy nezmierni, ale snáď sa s nimi už onedlho ukrajinský ľud po práve vysporiada. Nie tak, ako my so svojimi zradcami.

Iróniou osudu je, že normálny svet sa stále viac prikláňa na stranu bývalého vysokého funkcionára KGB, že začína chápať, že pravda a spravodlivosť, ako aj snaha o mier je na jeho strane. Považovali sme ich za okupantov, dodnes však nevieme, čo všetko bolo a mohlo byť za tým, či už vtedy "naši americkí kamaráti" nejavili enormný záujem o ovládnutie sveta. Netušili sme, že diabol ešte len príde. Možno ČSSR nebola ďaleko od súčasnej situácie UA. V každom prípade tu nebolo toľko obetí. (mám 60 rokov, tak pamätám). USA na obetiach nezáleží, ak sa jedná o záujmy zopár zvrhlíkov, len pri vlastných zohrajú divadielko.

Teda som zásadne proti akýmkoľvek stykom mojej republiky (aká je-taká je) s p. Porošenkom a jemu podobným. Myslím, že už sme urobili dosť pre peklo, napr. prelety bombardérov na Juhosláviu, nehovoriac o iných "prešlapoch" a ostatných veciach z minulosti nášho národa.

Nech žije Ukrajina, slobodný ľud UA, bez EU, NATO, USA a podobných smetí, nech znova povstane Veľká Slovanská ríša (je jedno ako sa bude volať). Na slovanskej pôde niet miesta pre vrahov z USA a nimi kúpených miestnych prisluhovačov. Yankee go home!