Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

puma

/ #696 Re: Re:

2014-08-09 06:33

#695: Miror - Re:  

A preto som napísala list pánovi premiérovi, pretože funkciu prezidenta považujem za formalitu, nasledovný list (dúfam, že zverejnením ho nenaštvem):

Vážený pán premiér,

vydržte a nedajte našu vlasť vtiahnuť do amerických pažravých plánov uchvátenia celosvetovej moci. Nie som sama, sme mnohí, ktorí sme proti americkým vojskám na našom území, tiež proti vojne s Ruskom, žiaľ Ukrajina by si mala sama vstúpiť do svedomia a nepočúvať USA a NATO našepkávačov. http://www.peticie.com/forum/103961/start/0  Jednoducho nechceme vojnu a nie len preto, lebo by to ekonomicky bolo pre nás nevýchodné, ale najmä preto, že dnešné Rusko, už nie je ZSSR a prezident Putin vykazuje neuveriteľnú rozvahu, odvahu a pokoj.
Pevne verím, že i napriek politickej situácii v našej krajine sa Vám podarí udržať Slovensko, a ktohovie možno až celú Eu - veď aj iní politici sa začínajú vzpierať americkému huckaniu, bez vojnového konfliktu. Žasnem nad nemorálnou drzosťou a nehoráznosťou amerického establishmentu voči Rusku, voči Slovanom ako takým, voči ich vlastným americkým občanom, lebo sa mi nechce veriť, že by sa tí až tak všetci angažovali v tejto veci v zmysle Obamu, jeho vlády a všetkých, čo mu stoja za chrbtom!!

Prosím, nedajte nás a spojte sa so všetkými politikmi v názoroch aj v odpore proti americkému nátlaku, veď im ide len o rozdúchanie vojnového konfliktu, možno aj celosvetovej vojny.

Sám isto dobre viete, že pre rozvoj zdravej spoločnosti treba v prvom rade mier!

Viem, že isto toto chápete. Želám Vám veľa síl a politickej rozvahy na tomto bojisku.

S pozdravom ...

Myslím si, že aj takto možno žiadať hlavných predstaviteľov našej politiky, bez urážky, o zamyslenie sa nad počutým/čítaným názorom/hlasom občana. Čím viac by sa aj takto priamo ľudia obrátili s výzvou, že vojnu nechcú, hádam by to bolo čujné, či...
A hneď aj dodávam, že nechcem zo seba robiť ani provokatéra, ani pseudohrdinu, len sa jednoducho BOJÍM vojny, dokonca s kýmkoľvek. Úprimne, neviem si ju ani predstaviť, to, čo sa deje na Ukrajine musí byť pre tých ľudí hororom, tá beznádej, zúfalstvo a strach, čo ich bičujú a to sme ešte nezobrali do úvahy aj životný diskomfort - žiadna elektrina, žiadna voda, obchody zatvorené - no, fakt, neviem si to ani predstaviť - chceme to tu? Asi nie!

A myslím si, že aj v samotnom USA sa niečo začína hýbať, podľa tohoto videa - sú tam české titulky:https://www.youtube.com/watch?v=EUAwUrF6kIA oplatí sa to pozrieť si... keď si to človek pozrie, aj mu ťukne, prečo asi bol prezident Lincoln zavraždený... a bratia Kennedyovci tiež... a keď to dopozeráte, tak ako ja, nadobudnete pocit úplných blbcov s celou nežnou revolúciou, aj tzv. demokraciou!!!
Takže, pán Nicholson, vidíte ten bordel vo Vašej krajine, tú korubciu  = lobbyzmus, ktorú tu u nás kritizujete, ani len nesiaha po päty tej Vašej americkej, vráťte sa domov a tam to riešte!