Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Jano Ukrajinec

/ #699 Re: Re: Pozvanie Porošenka

2014-08-09 10:55

#692: - Re: Pozvanie Porošenka 

O tom vymytom mozgu by sa dalo polemizovať, mám dojem, že ty ho máš už vygumovaný tou antiukrajinskou propagandou. Ja som len vyjadril svoj názor a na ten mám v demokratickom zriadení hádam nárok. Alebo musím sdielať názory podobné tvojim, ktoré iba štvú a majú nádych rusofilizmu a komunizmu. Možno i niečo viac. Ale teraz k téme. Viete určite, čo robia islamisti v Sýrii a Iraku. Takže najnovšie čakám od Vás a Vám podobných, ako napíšete petíciu za uznanie Islamského štátu na čele s Bengházim a budete vyzdvihovať jeho politiku a šáriu, ako boj za slobodu a demokraciu a boj proti antikomunistickým USA a všetkému, čo sa nestotožňuje s vašou prokomunistickou a proruskou propagandou. Prečo klamete ľudí, že Porošenko nechce jednať so separatistami. Dvakrát boli pozvaní a neprišli. Môj názor na odtrhnutie Kosova je totožný s vyjadrením našej vlády, ktorá Kosovo, ako možno vieš, neuznala. A ak vieš, čo je to boj ideológií, tak pochopíš i záujem USA a EU na poriadok v arabských krajinách a boj proti terorizmu. Alebo chceš na Slovensku štátne náboženstvo Islám a šáriu? A nakoniec, nie som vôbec najatý pre propagovanie USA a NATO, ale prešiel som veľký kus sveta vrátane USA a aj arabských štátov, mám tam veľa priateľov, ale videl som aj čo dokáže náboženská nenávisť zo strany islamu voči kresťanom, takže som si mal právo vytvoriť svoj názor a toho sa držím.