Nebuďme psími rasistami

Hosť

/ #736

2017-06-10 11:20

Som rozčúlená! Toto je neuveriteľné!! Nech sa na mňa nenanevá žiaden chovateľ malého psa (aj ja som mala 15 rokov malého psíka) ale kedy niekto navrhne zákon aby majitelia čiváv, ratlíkov a jorkširov chodili na povinné cvičáky, aby vedeli ako majú byť "pánmi" lebo ich psy útočia! NIe na čo aj? však sú malé a nikomu moc neublížia. Žijem na sídlisku a je skutočne zarážajúce, ako oni si svojich psov nechajú pobehovat kade tade, štekajú do toho môjho (3x mi ho už napadol jorkšír) a oni sa len usmejú a idú ďalej. A ten môj? on pred tými malými psami ešte uteká preč, a to je kríženec staforda! Tak nemi tu niekto ide hovoriť o nebezpečnom plemene, ktoré ma byť kontrolované! Debili od vlády by sa mali poriadne uvedomiť! všetkých čo poznám s väčšími psami chodili poctivo na cvičáky, lebo si uvedomujú svoju zodpovednosť a vedia svojmu psovi stanoviť hranice. Som jednoznačne za to, aby zákon ostal tak ako je, pretože najväčší problém so psíkmi, ktoré zaútočia na iného psa alebo človeka bez dôvodu je v jeho majiteľovi, ktorý s ním nechodil na cvičák a nesocializoval ho!