Nebuďme psími rasistami
petra |
/ #4932012-09-27 21:17MALA BY SA SPRAVIT CIERNA LISTINA MAJITELOV PSOV, KTORY ICH TYRAJU ALEBO SA O NE NESTARAJú TAK AKO MAJú ALEBO NECHCú STARAT A TýM PáDOM SA Z NICH STáVAJú NEOVLáDATELNí PSY. zvýšiť sankcie pre majiteľla psa, ktorý niekoho bezdôvodne pokúsal, aj pre človeka, ktorý týra zviera, napr. aj verejnoprospesne prace, vysoke pokuty atd, aby si daný človek dobre uvedomil, že za zviera nesie zodpovednost, aj za výchovu, stravu, zdravot. starostlivosť, a prostredie v ktorom sa nachádza, atd...a pred kúpou zvierata si dobre premyslel ci na to ma aj fyzicke, psychycke schopnost, financne prostriedky a samozrejme čas. pred 10dnami som si zobrala psíka z útulku, ide o cane corso 9mes s tetovanim.Bola tyrana,drzana o hlade predchádzajúcim majitelom. prve dni bola útocna na muzov, ale to len zo strachu, po 10dnoch u nas sa z nej stáva plnohodnotný psí jedinec, ktorý so mnou chodí do prace a zacina sa kamarátitt s okolim aj inými muzmi. este nas caka vela prace, ale verim ze to zvladneme, aj za pomoci mojej smecky, ktorá je poskladaná aj z amstaffa, stredoaziata, krizenej vyzly a krizeneho spica. Všetkých mám riadne prihlásených a čipovaných. Svorka funguje bezprobléhov a rovnako aj nového clena prijali. Amstaff chodi so mnou do práce - chov.potreby a denno denne sa hrá s detmi, nikdy na ziadneho cloveka nezautocila. Tak ako ostatný moji psy. Chcela by som vediet kedy bude potrestany ten clovek,co dokazal za 5mesiacov (2mes.bola v útulku) urobit z krásneho steniatka cane corso trosku, co sa bála vsetkého? Rovnako nesúhlasim s názormi ze by sa zakon mal zamerat na krizencov alebo NO, RTW. Každý pes sa narodí ako dobrý pes, zleho psa z neho spravíme my ludia,nasou vychovou, resp.nevychovou, rovnako ako z neho mozeme spravit dobrého psa. |
|
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
6142 Vytvorené: 2025-01-24
OTVORENÝ LIST ZDRAVOTNÍCKYCH PRACOVNÍKOV OBČANOM SLOVENSKEJ REPUBLIKY
2141 Vytvorené: 2025-01-26
Otvorený list akademickej obce vláde SR
2470 Vytvorené: 2025-01-23
PETÍCIA za zachovanie samostatnosti školy - PETÍCIÓ az iskola önállóságának megtartásáért
879 Vytvorené: 2025-01-24
Podpora ostatných zdravotníckych pracovníkov psychiatrom a psychológom
938 Vytvorené: 2025-01-23
Podporujeme psychiatrov a psychologov, EU, NATO, Ukrajinu
1108 Vytvorené: 2025-01-20
PETÍCIA OBČANOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZA PRIJATIE OKAMŽITÝCH OPATRENÍ NA ZABRÁNENIE ZAHRANIČNÉHO OVPLYVŇOVANIA CEZ INICIATÍVU 'MIER UKRAJINE' A NA POZASTAVENIE ORGANIZOVANIA PROTESTOV, DO VYŠETRENIA
439 Vytvorené: 2025-01-27
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
284 Vytvorené: 2025-01-25
Za nepretržitú prevádzku bazéna v Dunajskej Strede pre verejnosť a talenty
252 Vytvorené: 2025-01-27
Vráťte nám 10 minútový lístok na MHD v Prešove
645 Vytvorené: 2024-05-03
Peticia za zachovanie/obnovenie ceny listka MHD v Trnave
182 Vytvorené: 2024-10-30
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
1398 Vytvorené: 2024-12-23
Rozpustenie organizácie Brat za brata
74 Vytvorené: 2025-01-28
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
5543 Vytvorené: 2024-11-09
Spravodlivé platy a uznanie pre učiteľov
389 Vytvorené: 2025-01-08
BOJKOT - 1DEŇ NENAKUPOVAŤ
47 Vytvorené: 2025-01-24
Petícia za zverejnenie a preskúmanie pravosti tajnej správy o údajnom prevrate v SR
46 Vytvorené: 2025-01-24
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
22884 Vytvorené: 2021-01-17
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
1157 Vytvorené: 2024-09-25
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
6528 Vytvorené: 2024-11-01