Nebuďme psími rasistami

Gabika Mokrišová
Košice

/ #522 TELO Z OCELE, SRDCE ZO ZLATA

2012-09-28 15:37

Tato kniha hovori za vsetko, kto nepozna tieto plemena nech nekomentuje alebo nieje za zakaz ich chovu.PITBUL je pes vhodny ku kazdemu, no nie kazdy je vhodny k pitbulovi.Preco vlada nezakaze alkohol, co sposobuje viac smrt ako nejaky pes, preco nezakaze vlada auta ktore maju vacsiu rychlost ako je povolene na slovenskych cestach, preco sa vlada stara do takych veci ktore niesu podstatne a preco radsej neriesi nezamestnanost a romsku problematiku?Pes robi len to, co ho mi ludia naucime a v com ho podporujeme. Treba zakazat pitbula len osobam, ktore to nemaju v hlave v poriadku a nevedia sa tymto spom venovat ako treba....Ja mam doma PITBULA, yorkshira a macku.Ked ideme na prechadzku pitbula mam na volno a yorka na voditku pretoze je viac ,,nebezpecna,, ako moj 50kg pitbul.O com je to ze zakazu chov pitbula, kto ho chce mat, mat ho bude.Nacierno!!!A bude problem pretoze takto chovany pes bude nesocializovany a bez veterinarnej liecby...TO JE RIESENIE SLOVENSKEHO STATU???Potom budu problemi.Albo pes bude registrovany ako krozenec a parlament sa moze chytat za hlavu co za ..... uznal za vhodnu.ZAMYSLITE SA NAD TYM VSETCI.Aky ma toto vyznam???