Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Quoted post

Hosť

2014-07-19 09:09

ak ma niekto nazve "rusofilom" budem na to pyšná. Súhlasím s Vašimi názormi...prešla som aktívne rokom 1968, 1989 a "mám to šťastie", že ešte prežívam súčasnosť...Z toho, čo sa deje som veľmi sklamaná..ale tempo, akým sa to deje veľa hovorí.Niekomu poriadne horí pod zadkom a bojí sa každej chvíle, ktorú stratí. Je to boj dobra so zlom..bohužiaľ..toto už bolo dávno predpovedané, že k tomu v tejto dobe dôjde..Len neviem, či mám byť rada, že som svedkom..alebo skôr nešťastná.

Replies

LU

#43 Re:

2014-07-19 10:15:36

#41: -

Milá pani buďte rada, že ste tu v tejto chvíli v tomto čase nakoľko ste s tým súhlasila, kde každá živá bytosť včetne mravčaka je potrebná, pri týchto kolosalných zmenách vo Vesmíre.

Deje sa nepredstaviteľná božská hrá na ktorú sa čakálo tisíce a tisíce rokov. My z pozemského hľadiská-fyzického môžeme túto situáciu hodnotiť podľa daného  vedomia - uvedomenia. Z perspektívy Vesmíru je to fantastická hra nechcem to nazvať boj,  kde každy je tvorcom budúcej reality pozemskej a Vesmírnej.

Pamätajme, že sme nádherné Božské bytosti, ktoré uskutočňujú-tvoria  evolučnú cestu VESMÍROM - cestu  návratu k prvotnému TVORCOVI - BOHU.  Druhá strana to vie, preto robí  všetko, aby sme sa tým nestali a nevedeli, kto sme. Nič iné v tejto dobe nie je potrebné, len byť ČLOVEKOM s veľkým Č.