Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku
Quoted post
LUCIFER |
#251 Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!2014-08-11 18:29#231: Homo sapiens - Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !! ty debil jeden debilny krestansky zadubeny!!! kedy to konecne pochopis? PRECO ASI SU TEXTY O KRESTANSTVE TAKE AKE SU???? stale ti to nedochadza? uz ako ti to mam do tej tvojej dutej hlavy natlct? Mam ta vyfliaskat? Nakopat? Ani nevies, ako dobre by mi to padlo! A urcite aj viacerym co tu diskutuju. Krestania si za to mozu sami!!!!!!!!!!! uz to pochop, ty pridrb! Serete sa do vsetkeho odkedy bolo vymyslene to vase nezmyselne nabozenstvo! nebudem sa opakovat, uz to tu popisali viaceri, ake zverstva sa diali a stale sa deju v mene krestanstva! Su to historicky podlozene fakty! Keby krestanstvo nenapachalo tolko sraciek, neboli by teraz o nom take texty ake su! Nebol by dovod nadavat na nieco, co je dobre. Ale na nieco, co je (bolo aj bude) zle, je dovod! tisicky dovodov! Jasne, ze nikto nenadava na metalistov. Ved preco by mal? Na mierumilovnych ludi, co sa staraju o seba, nikomu nic neberu, nikomu nic nenanucuju. Niet na co pisat urazlive texty. Stale to nechapes, kurva? Take je to jednoduche! TY superjogista, nauc sa nejake duchovne jogisticke cvicenia, nech sa ti otvori mysel a zacnes konecne uvazovat |
Replies
Homo sapiens sapiens |
#253 Re: Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !!2014-08-11 21:20:37#251: LUCIFER - Re: Re: Re: Re: VÁŠ BŮH JE MRTVÍ !! Prečo si dávate meno Lucifer? Urážate ho, však on je oveľa inteligentnejší a mocnejší ako Vy. Určite nie je spokojný s Vašimi "spôsobmi", lebo nimi Vy aj Vám podobní iba odpudzujete slušnejších ľudí, ktorí nesympatizujú s kresťanstvom a mohli by byť Vašimi potencionálnymi sympatizantami, ak nie členmi. A zbytočne tými nadávkami predlžujete texty komentárov, vari by boli o tretinu kratšie. Inak, aby som pravdu napísal, čím viac nadávate, tým viac sa vo mne ozýva akási škodoradostnoť, ako ste sa rozčertili. Nie je to odo mňa pekné, ospravedlňujem sa. Poďme k Vašim názorom. Že kresťania urobili veľa zla je pravda, aj ale aj to, že sa to zveličuje. Ale urobili aj oveľa viac dobra. Oveľa viacej zla urobili ateisti v rozličných podobách v túžbe po moci, peniazoch, rozkoši atď. Veľa zla urobili aj príslušníci iných náboženstiev. Hrozné vojny boli aj pred kresťanstvom, najhroznejšie vojny I. a II.sv. vojna neboli náboženské. Vyvolali ich Nemci. Som presvedčený, že tvorcom tých primitívnych textov vôbec nejde o nejakú spravodlivosť, o kresťanstvo, ale aby si vybili agresivitu, pudy, potrebujú nejakú obeť a kresťanstvo svojou mierumilovnosťou im dobre padne za obeť. Nehrozí im nebezpečenstvo. Keby tu ešte vládli komunisti, ktorí o všetkom rozhodovali, do všetkého hovorili, určite by si organizátori metal. koncertu dali dobrý pozor, aké skupiny by pozvali, aj na priebeh koncertu. A určite by ste na internete tak do komunistov neskákalili, ako teraz do nás. Boli by ste schovaní ako psíkovia za plotom a ani by ste neštekali. A je otázka, či by aj metalový koncert povolili. Vaše argumenty proti kresťanstvu mi pripomínajú komunistickú protikresťanskú propagandu. Čo Vy viete o kresťanstve a jeho význame pre udržanie sa Slovákov ako národa. O úlohe mnohých kňazov, či katolíckych či evanjelických pre pozdvihnutie národného, kultúrneho, vzdelanostného uvedomenia sa našich predkov. Ste produkty úpadkovej civilizácie, opakujete to, čo robia iní v zahraničí, ste manipulovaní zlom, alebo Zlom, ako barani, ani si to neuvedomujete. Prepáčte za výraz barani, ale hodí sa na Vás, lebo barani tlčú hlavou do seba a vy tlčiete hlavami do mocnej steny, ktorou je kresťanstvo - Cirkev a hrozí Vám, že si roztlčiete hlavy.
Niekedy ma napadá taká teória na niektorých z Vás, že niekde v hĺbke vo Vás sa ozýva akýsi rešpekt voči kresťanstvu, či Bohu a snažíte sa ho zahlušiť hlukom, nadávkami a podobne. Ale to je moja teória, ak to nie je pravda, hlboko sa ospravedlňujem! Myslím si, že v podstate to nie s Vami také zlé, ako sa tu prezentujete. V podstate ste celkom dobrí ľudia, len pomýlení, ako som vyššie uviedol, občas s pubertálnymi siláckymi rečami /platí na Lord Satana/. Odkazujem mu, aby sa toľko nerozčuľoval, lebo silnejší ľudia môžu dostať infarkt aj v mladšom veku. V puberte je to nepravdepodobné, ale mozgova cieva, ak je tam aneuryzma, môže prasknúť veru aj v tomto veku! A bol som ozaj veľmi nerád, keby nebodaj odišiel na Božiu pravdu kvôli môjim komentárom, len to nie! Hrozilo by mu, že by išiel rovno do pekla, to by som si do smrti vytýkal. A možno by aj nešiel. Ak úprimne hľadá pravdu, tak je možné, že by Božia milosť zaúradovala v momente smrti, ona dokáže zmeniť srdce aj najzatvrdilejšieho hriešnika. Predstavte si, že Origenes, veľký kresťanský myslitel v prvých storočiach, veril, že skrze zásluhy Ježišovej smrti na kríži sa napokon aj satan obráti. A veľmi Vás pekne prosím, aby ste sa nerozčuľovali aj preto, aby som nemusel bojovať s tou nepeknou škodoradostnoťou, s ktorou vnútorne nesúhlasím. Pekne ďakujem! S pozdravom Váš Homo sapiens sapiens |
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
5301 Vytvorené: 2024-11-09
Petícia na podporu Lekárskeho odborového združenia (LOZ), MUDr. Petra Visolajského a proti zákonu o výpovediach lekárov
1434 Vytvorené: 2024-12-14
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
1242 Vytvorené: 2024-12-23
Zákaz pyrotechniky na Slovensku
1129 Vytvorené: 2025-01-01
Sme proti novému cenníku MHD V PREŠOVE
1647 Vytvorené: 2024-12-05
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
22804 Vytvorené: 2021-01-17
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE STREDNEJ ODBORNEJ ŠKOLY OBCHODU A SLUŽIEB V NOVEJ BANI
382 Vytvorené: 2025-01-09
Petícia proti umiestneniu a realizácii „Prevádzky na spracovanie batérií LI-ION v priemyselnom areáli mesta Šurany“
342 Vytvorené: 2024-12-21
Vyhostenie Fun Frky zo Slovenskej republiky
255 Vytvorené: 2024-12-18
Vyhlásenie spisovateľov Asociácie spisovateľov Slovenska
231 Vytvorené: 2024-12-30
Spravodlivé platy a uznanie pre učiteľov
158 Vytvorené: 2025-01-08
Stojím za lekármi
2673 Vytvorené: 2024-12-09
Petícia za dostupnosť sociálnej služby - verejné špecializované zariadenia pre autistov.
4840 Vytvorené: 2020-11-21
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
988 Vytvorené: 2024-11-02
Peticia za zakaz predaja Energetickych napojov pre deti a mladez
940 Vytvorené: 2023-02-19
PETÍCIA za neodkladnú realizáciu hĺbkovej obnovy budovy ZŠ na Majerníkovej 60 v Bratislave
1134 Vytvorené: 2024-12-05
Petícia za celoročný zákaz zábavnej pyrotechniky v meste Svätý Jur
98 Vytvorené: 2025-01-01
Petícia za úpravu Rozpisu M SR veteránov 2025
90 Vytvorené: 2024-12-22
Otvorený list predstaviteľom EK na podporu krokov vlády R. Fica
6567 Vytvorené: 2023-12-12
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
7091 Vytvorené: 2024-10-07