Vyhlásenie k aktuálnej situácii v ECAV na Slovensku

Quoted post

Hosť

2014-11-18 05:22

Daniel Misina Milan Zajac - dakujem. Robim presne to, co hovorite. EPST sa neda kritizovat. Je to len popisany papier. Za nim vsak stoja konkretni ludia, ktori uz roky klamu a pisu blbosti. Uz som ich prestal kritizovat, lebo pochopil som, ze kritizovat humoristicky casopis je naozaj nezmysel. A to sa prave z ucty k vsetkym jeho citatelom snazim vysvetlovat aj inym. Myslim, ze ani v tomto vlakne diskutovanej situacii by si ludia z daneho zboru nemali lamat hlavu nad nazormi redakcie epst, ci nad tym, co sa v tomto proletarskom platku napisalo, ci este napise.

tak toto je dalsia perla zo stranky ako dalej v ECAV. Ta stranka je bahno!!! Vstupil som tam, ked sa jej tu robila taka propaganda. Nuz. Prispievatelmi je par ludi s najlepsim profilom . Vid vyssie. Otec odvolany biskup pre alkohol, samotny prispievatel farař, rozvedeny nie v sluzbe. Dalsia cast rodiny problemy s majetkom v ba. Syn rozvedeny farar v amerike. To toto tu ide kritizovat??? 

Replies

Mišinová Ika

#384 Re:

2014-11-19 16:01:37

#373: -  

Vážený pisateľ Vaša nenávisť k mojej rodine mi je zjavná. Nebudem sa vyjadrovať k môjmu švagrovi, vyjadrím sa ale k môjmu manželovi a synovi, pretože Váš komentár ma ranil. Môj manžel Boris Mišina, bratislavský farár nemal nikdy žiadne problémy s majetkom v Bratislave. NIKDY! Udavači sa veľmi snažili niečo vymyslieť, ale aj keď udávali prokurátor len konštatoval, že udania boli neoprávnené. Môžete písať čo chcete, dokonca aj myslieť si môžete čo chcete, v tom Vám nemám ako zabrániť, ale verte, že muž ako je Boris Mišina, je vzácny Boží služobník, čestný a láskavý. Vaše klamstvá, aj keď ich budete 10.000-krát opakovať sa nestanú pravdou. Mám plné oči sĺz a prepáčte, že Vás ostatných týmto zaťažujem.

Ďalší človek do ktorého ste si kopli je môj syn. Áno, je farárom už 13 rokov, z toho 11 v New Yorku. Práve pred rokom sa rozviedol. Neviete si ani predstaviť ako matku bolí keď sa niečo také stane v rodine. Neprajem to nikomu z Vás, naozaj nikomu. Po 14 rokoch sa jeho manželstvo skončilo a verte, že to ešte stále bolí a asi ani neprebolí. Od samého narodenia našich chlapcov sme sa modlili za to, aby im Pán Boh dal veriace manželky. Nikdy ma ani nenapadlo, že aj také manželstvo môže stroskotať. 
Ak tieto veci pokladáte za dôkaz, že pod Vyhlásením sú podpísaní lumpi, alebo inak skorumpovaní ľudia tak verte, že môj manžel Boris Mišina s ktorým žijem už 37 rokov môže s čistým svedomím pozrieť do očí komukoľvek z Vás.
Na stránke Ako ďalej .... som najčastejším prispievateľom z našej rodiny ja. Dokonca jediným. Ani moji synovia, ani môj manžel na aktivity tohto typu nemajú čas a ani chuť. Ak mi chcete napľuť medzi oči, nech sa páči. Poznáte moje meno a moje názory. Budem ale rada ak mi bude pľuť do očí človek, ktorý má aspoň toľko cti, že sa pod svoj príspevok podpíše.