Zrušenie testov na Maturity 2015 zo SJL
Quoted post
Amani |
#892015-03-17 21:19Rieši sa každý rok aká bola strašne ťažká matura. Maturovala som síce minuý rok, a tiež sme tam mali bullshity otázky ale každý tú maturu spravil. Aspoň z našej triedy. Nikdy som nebola nejaká bifla, jediné, čo som sa zo SJ učila bola gramatika, ktorú som vedela perfektne. Čo sa týka literatúry, za celý čas som prečítala tak Peter a Lucia a Tri gaštanové kone. Zaujímavé je, že som rozumela všetkým úryvkom, článkom a uážkam a dokonca aj zadaniam. Triedna, ktorá nás mala učiť SJ nám v predposledný vyučovací deň začala vysvetlovať gramatiku na matury s tým, že to zakončila vetou: "a či to je už dobre, to ja už neviem..." Nadávajte si na koho chcete, v konečnom dôsledku ste to vy sami, kto maturuje, ale je len na vás, koľko tomu venujete pozornosti, prípadne či vás dokáže ovládnuť stes a podobne. Prestante zúfať a plakať nad vlastnou neschopnosťou a začnite sa učiť na ústne. Držím vám všetkým palce a prajem veľa šťstia :) Nakoniec, matura je aj tak ako plot - buď to preleziete alebo vás prehodia :) |
Replies
Hosť |
#94 Re:2015-03-17 21:23:13Hej, ale bez pripravy a pomoci som spravil minulorocny test na 60+% a tu budem rad ked prejdem...talze neviem ci ten minulorocny bol az tak tazky |
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Ani cent navyše na zbrojenie!
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Petícia za zachovanie sojakrému
1000 Vytvorené: 2025-04-07
Zakaz registrácie deti pod 16 rokov na sociálnych sieťach, registrácia len s OP a s biometriou tváre a efektívne riešenie obchádzania pravidiel
719 Vytvorené: 2025-04-16
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O VYSTÚPENÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY Z EÚ
623 Vytvorené: 2025-04-13
Verejná výzva lekárov, zdravotníkov a ostatných slušných ľudí prezidentovi, aby nepodpísal zákon o takzvanej Covidovej amnestii
2254 Vytvorené: 2025-04-14
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O VYSTÚPENÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY Z NATO
443 Vytvorené: 2025-04-13
Petícia za výrub náletových drevín v okolí cesty z Demänovej po záchytné parkovisko Demänovská dolina
134 Vytvorené: 2025-04-18
VEREJNÁ VÝZVA MINISTROVI PÔDOHOSPODÁRSTVA A ROZVOJA VIDIEKA SLOVENSKEJ REPUBLIKY
136 Vytvorené: 2025-04-11
Otvorený list zamestnancov Slovenského hydrometeorologického ústavu (SHMÚ) adresovaný vedeniu SHMÚ, Ministerstvu životného prostredia, Úradu vlády SR, širokej verejnosti a médiám
2794 Vytvorené: 2025-04-07
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
741 Vytvorené: 2024-10-18
Petícia za zmenu zákona o zbraniach a strelive v oblasti vzduchových zbraní
377 Vytvorené: 2025-03-25
Petícia proti výstavbe bytov v areáli materskej školy na ulici Bernoláková 17 v Prešove a súčasne za zachovanie daného objektu pre verejnoprospešné služby a sociálne zázemie pre občanov.
222 Vytvorené: 2025-04-01
Stop veterným parkom pri Strekove, Rúbani, Novej Vieske, Bátorových Kosihách a Pribete!
401 Vytvorené: 2025-04-08
Petícia proti neetickej likvidácie zdravých zvierat
20252 Vytvorené: 2025-03-26
PETÍCIA za vystúpenie z EÚ a štruktúr NATO s vyhlásením neutrality a zároveň povedzme NIE prípravám na povinné očkovanie
177 Vytvorené: 2023-04-12
🦙 STOP utrateniu alpák a lám pri výskyte slintačky a krívačky!
984 Vytvorené: 2025-04-07
Peticia za prestahovanie Rafinerie Slovnaft z Bratislavy
187 Vytvorené: 2021-07-29
Petícia za zrušenie strany Progresívne Slovensko.
20242 Vytvorené: 2024-01-25
Za vyššiu podporu Ukrajiny a ochranu Európy
90 Vytvorené: 2025-03-02
Vráťme Hip Hop žije na Domašu!
350 Vytvorené: 2025-04-08
STOP! Vzniku novej herne/kasína v meste SOBRANCE
49 Vytvorené: 2025-04-15