Petícia proti pripravovanej regulácii parkovania v Bratislave Karlovej Vsi - PAAS KV2 Líščie údolie

Kontaktujte autora petície

Prosba o pomoc pri získaní podpisov

2024-08-19 21:15:43

Vážení obyvatelia, podporovatelia petície, v prvom rade ďakujem za to, že Vám nie je ľahostajné dianie v našej mestskej časti. V súčasnosti má petícia cez 600 podpisov. Aby sa ňou zaoberala mestská časť, ako aj magistrát, chýba ešte 400 podpisov. K dosiahnutiu chýbajúcich podpisov som vylepoval oznamy na vchodové brány, čo však v niektorých prípadoch nebolo efektívne, nakoľko oznam bol cca po 20 minútach od nalepenia strhnutý. Na bránach, kde sa mi oznam podarilo nalepiť z vnútornej strany, oznam strhnutý nebol. Chápem, že nie každý s petíciou súhlasí, je však smutné, že odporcovia petície zamedzujú ostatným obyvateľom informácii o petícii. Touto cestou Vás prosím, ak máte možnosť, vylepte prosím oznam na Vašej bráne z vnútornej strany (v prípade záujmu ma prosím kontaktujte, môžem Vám poslať text oznamu, alebo po dohode prídem nalepiť oznam z vnútornej strany brány). Spomeňte prosím petíciu pred susedmi, aby sa o nej dozvedelo čo najviac ľudí (aj nevodičov), nakoľko v rámci rozhovorov najmä so staršími obyvateľmi som sa stretol s názorom, že ich sa parkovacia politika netýka, avšak po vysvetlení, že parkovacia politika sa bude týkať aj ich návštevníkov (napr. deti, vnúčatá), zmenili názor. Kontaktovať ma môžete cez stránku petície cez "Kontaktovať autora petície", nakoľko do textu nie je možné vložiť gmailovú adresu (alebo kto zvládne upraviť emailovú adresu matejbusorange@g-mail.-com bez pomlčiek). Ďakujem Vám veľmi pekne za spoluprácu a verím, že sa nám spoločnými silami podarí nazbierať potrebných 1000 podpisov. Peter Matejbus

Peter Matejbus

prerokovanie petície

2024-06-30 20:58:03

Važení podporovatelia petície,

dňa 12.5.2024 som oficiálne požiadal mestskú časť Karlovu Ves o prerokovanie petície. Zo zákona majú povinnosť prerokovať petíciu do 30 dní. Túto výzvu mestská časť ignorovala a tak som sa 25.6. pripomenul mailom, na ktorý reagoval len pán Záhradník, že by sa k tejto táme rád stretol, avšak nie ako osoba, ktorá je kompetentná prerokovať petíciu. Vyzerá to tak, že samospráva bude len naťahovať čas, tak, aby regulované parkovanie mohli od septembra spustiť. Aby sa petíciou zaoberalo priamo mesto, potrebovali by sme minimálne 1000 podpisov. Preto ak máte možnosť, spomente petíciu medzi susedmi, známymi a ak máte možnosť, určite by pomohla aj nejaká mediálna propagácia.

Ďakujem, prajem pekný deň.

Peter Matejbus

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.