PETÍCIA VO VECI AGRESÍVNEHO ZÁPACHU S MOŽNÝM DOPADOM NA ZDRAVIE OBYVATEĽOV M.Č. BRATISLAVA - PETRŽALKA

Kontaktujte autora petície

Petícia odovzdaná orgánom štátnej a verejnej správy

2024-09-17 11:21:31

Milí podporovatelia petície,

včerajším dňom som podal na dotknutých orgánoch štátnej a verejnej správy PETÍCIU 📝 vo veci agresívneho zápachu s možným dopadom na zdravie obyvateľov m.č. Bratislava-Petržalka.

Verím, že dotknuté subjekty budú konať v zmysle požiadaviek petície čo najskôr. Ako uvádzame, chceme predísť prípadnému ohrozeniu zdravia obyvateľov a obyvateliek Petržalky. Nakoľko sa niektorí naši susedia stále sťažujú na opakovaný zápach, rozhodli sme sa podať prvé petičné hárky už dnes.

👉 V petícii žiadame o preverenie stavu ovzdušia, množstva jednotlivých znečisťujúcich látok, poskytnutie informácie z preverenia o možných znečisťujúcich, resp. zápašných látkach, ktoré boli zaznamenané ovzduší v termíne 30.08 až 31.08, 01. 09 až 02. 09. 2024, kedy bol zápach najviac cítiť. Zároveň žiadame o zabezpečenie urýchlenej inštalácie vhodného meracieho zariadenia na presnú identifikáciu charakteru látok a ich intenzity.

Napriek tomu, že  som bol zaniesť prvé petičné hárky s 800 podpismi do podateľní dotknutých subjektov petícia stále prebieha a je ju možné podpísať (https://www.peticie.com/peticia_vo_veci_agresivneho_zapachu_s_monym_dopadom_na_zdravie_obyvateov_m_bratislava_-_petralka)

Juraj Mravec a petičný výbor

JUDr. Ing. PhDr. Juraj Mravec, PhD, MBA

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.