Staré Mesto patrí všetkým

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Staré Mesto patrí všetkým.

Hosť

2015-11-25 17:50

Hudbu môžu počúvať doma. Prečo by mal niekto mínať peniaze na reštauráciu ? Za to nízko úrovňove jedlo ? Asi nie. Čo sa týka hluku, nikto nie je povinný počúvať tie smiešne výlevy. Jednoznačne žiadne takéto blbosti aby nejaka skupina znepriemňovala život ľudom ktorí majú tam bydlisko. Potom sa všetci čudujú, že každí je hluchy.

Zábava patrí do minulého storočia.

Keď tak strašne chcú tie koncerty tak nech sa zavru päť poschnodí pod zem a môžu si tam vyhrávať aj viac ako 140 dB.

Hosť

2015-11-25 17:55

Lebo je choré zakázať v centre mesta zábavu,
to potom treba zakázať aj električky, lebo tiež hrkotaním rušia nočný kľud. A ani sanitky by po 22h nemali húkať, ani polícia, ani požiarnici, urobme v BA rovno zákaz vychádzania po 22,00h.
Cestujem dosť po svete, ale nepoznám mesto, kde v centre končí život o 22,00. Keď niekomu vadí hluk, nekúpi si byt v centre, keď niekomu vadí doprava, nekúpi si byt na hlavne ulici

Hosť

#53 Re:

2015-11-25 18:12

#52: -  

Prevádzkovanie turizmu nás nikam neposunie. Len bude to miesto kde sa prídu turisti pozrieť na zaostalú krajinu. V prvom rade treba vyriešiť aby zisk firiem zostal na Slovensku. Nehovorím len o Bratislave ale o celom Slovesku. A načo by sme sa mali podobať zvyšku sveta.

Hosť

2015-11-25 19:46

Lebo mam Bratislavu rada a hlavne nocny zivot, ti ktori byvaju v centre by mali jednoducho ratat s tym ze v centre mesta je zivot a ruch!!! A basta

Hosť

2015-11-25 22:24

Nech žije STARÉ MESTO!!!!

Hosť

2015-11-26 07:23

akoze nemozme dopustit zakaz zurovania!!

Hosť

2015-11-26 07:54

Inak celkom nechápem ľudí, čo na toto prišli (zatvárať podniky v centre). Však ak bývam v centre, musim rátať s tým, že tam bude trocha hlučnejšie ako na periférii či na dedine. A ak mi to vadí, tak si nájdem bývanie v kľudnej štvrti.

Hosť

2015-11-26 08:46

staremesto patri vsetkym.casy ked jedna strana urcovala kedy mame ist spat su prec.takze pan vicestarosta nech si uklada na spanok o 22alebo 24 svoju rodinu.dalej by ma zaujimalo akym zazracnym klucom urcili kto otvori do kedy . priklad ja nemozem ale vedlajsi dom uz moze.divne.dalej by som dal do pozornosti vyjadrenia predstavitelov mesta a ich starostivost pocas vcerajsieho stretnutia o investicie buducich podnikateov , mam na mysli priklad , ktory uviedli . podnikatel si prenajme kadernictvo a prerob.ho na disco. a nedostane povolenie na prev. kvoli zonacii. otazka je ako odskodnia podnikatelov ktori uz investovali do takychto zariadeni stovky tisic eur , maly suhlas na prevadzkovanie a takymto rozhodnutim budu zlikvidovany.a nejedna sa len o skody vzniknute prevadzkovatelom tychto zariadeni ale aj majitelom , ktory , pridu o najomne vyplyvajuce z najomnych zmluv. nehnutelnosti boli kupovane presne na ucel ponikania / prenajom nehnutelnosti/takze je to likvidacne aj pre tuto skupinu podnikatelov. mnohy sme tieto nehnutelnosti kupili este v case ked sa knim dalo bez problemu dostat autom kedy kolvek . uz tym ze obkolesili moju nehnutelnost pesov zonou znizili jej hodnotu a moznost prenajimania skupine , ktora vyzaduje pristup autom a parkovanie. mozno stoji za uvazenie ci aj to nebol protiustavny krok a ziadat nahrady skod .

Hosť

2015-11-26 10:08

Prosim vas, kto toto vymysla? Stale zijeme v totalite? 

Hosť

#60 Re:

2015-11-26 10:10

#51: -  

Este som nevidel v ziadnej metropole takyto zakaz. Ja nebudem sediet doma za pc. Svoje rady si nechaj!

Hosť

2015-11-26 12:16

Kazdy potrebuje relax, posediet si, zatancovat......

Hosť

#62 Re:

2015-11-26 14:29

#54: -  

Nemáš iné lepšie záležitosti ako nejaka "zábava" ?

Hosť

#63 Re: Re:

2015-11-26 14:30

#60: - Re:  

Možno bude Slovensko prvé. Nechcem aby sa Slovensko podobalo západným krajinam. Kolíska vyspelosti, skôr zvrátenosti.

Hosť

#64 Re:

2015-11-26 14:33

#58: -  

Neuvedomujú si, že do centra hociktorého mesta ťahať ľudi spôsoby ešte väčšie zabratie miesta a zhoršenie už tak zlej dopravne situácie. Tiež by bolo dobre zaraziť kombinované budovy s obytnou a firemnou časťou. Nech sa firmy z bytoviek odstahuju do ich centier. keď ich tak strašne veľa budujú.

Hosť

2015-11-26 16:59

Som zo Slovenska, celý život žijem v Bratislave a musím povedať, že bratislavský nočný život a kaviarne sú unikátne vo svete. Čoraz viac mladých ľudí zo zahraničia trávi v Bratislave čas a sťahuje sa tam najmä kvôli nášmu krásne bohémskemu spôsobu života. Bola by škoda to zničiť.

Hosť

#66 Re: Re:

2015-11-26 17:46

#62: - Re:  

ide o to ze ked sa rozhodnes ist sa zabavit aj ked len raz za rok aby si mal tu moznost a aj moznost vyberu kam.a nie len tam kam urcia blahorodia vicestarosta s kamaradmi

Hosť

#67 Re:

2015-11-26 17:59

#59: -  

kto to vymyslel vieme. ak to prejde, co myslim ze nie. tak treba zavalit tento urad zalobami o nahradu skod a samozrejme zaplatit by to mal ten co to vymyslel zo svojho  spolu s tymi co za tento nezmysel zahlasuju. budeme ziadat osobnu zodpovednost . nie skrivat sa za kolektivnu zodpovednost . to musi skoncit.su zvoleny a za svoje rozhodnutia musia niest osbnu zodpovednost 

Hosť

2015-11-26 18:01

lebo je za spravnu vec

Hosť

2015-11-26 18:02

Takéto obmedzenia som zažival v sociku za mladosti,ked sme sa po zaverečnej o 22 hod.presuvali do volného bytu kde nas po case prisli pozdravit sudruhovia z verejnej bezpečnosti za nadmerny hluk.

Hosť

2015-11-26 18:28

Súhlasím s touto petíciou, pretože hlavne v lete keď idete na dovolenku kamkoľvek v EU, tak to žije nočným životom všade, prečo by sme my mali byť výnimkou?

Hosť

2015-12-01 08:14

Je nezmysel aby sa nocny zivot v meste koncil o 22:00, to mozem byvat rovno niekde na dedine...

Hosť

2015-12-03 14:50

Okrem podpory cestovneho ruchu na Slovensku umoznit navstevnikom ako zo zahranicia tak aj zo Slovenska prezit prijemne chvile v centre mesta a zazit prijemnu atmosferu v bratislavskych podnikoch bez nezmyselneho limitovania casu pobytu.

Hosť

2015-12-12 21:15

nech Bratislava neskončí ako zvyšok Slovenska kde "skapal pes"!!!!!

Hosť

2015-12-12 21:22

darmo, ti co riadia našu krajinu majú podnikateľského ducha a vedia ako odlákať nielen cudzincov!!!!