Zásadné pripomienky k Návrhu na zmenu uznesenia vlády SR

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Zásadné pripomienky k Návrhu na zmenu uznesenia vlády SR.

Hosť

2016-01-13 12:57

Pretože mi záleži na budúcnosti nášho národa a hlavne na mladej generácii, ktorú sily zla chcú zničiť

Hosť

2016-01-13 13:32

Aj keď nie som dôchodca, mám určité hodnoty, a nechcem sa dožiť "dúhového sveta". Myslím si, že je omnoho ľahšie ovládať ľudí, ktorí ani nevedia kto a čím sú, ako ľudí s pevnými zásadami, a o to v podstate ide. Pekný deň!

Hosť

2016-01-13 13:42

Prosím, nedožijme sa "dúhového sveta"!!! Ľudia,ktorí nevedia kto a čím sú, sa predsa dajú ľahšie ovládať, ako ľudia s pevnými zásadami, a o to tu predsa ide!!!

Hosť

2016-01-13 13:48

Je neskutočné, koľko spôsobov sa dá vynájsť aby pretlačili rodovú ideológiu do škôl. Ak sa nám podarí uspieť s touto petíciou, verte že do pol roka príde niečo nové. Prajem nám veľa vytrvalosti v ochrane našich detí.

Hosť

2016-01-13 14:17

Petícia podpísaná. Zásadne si neprajem, aby agendu prevzal dáky neomarxistický krúžok!
Výňatok z článku White Media (zdroj):
http://www.white-media.info/represivni_tolerance_1965...
""Podle něj tedy má vzniknout nová elita složená z neomarxistických filozofů, progresivních levičáckých intelektuálů a lidskoprávních "odborníků", kteří by měli dostat moc rozhodovat, jaké názory, hnutí a hodnoty budou zakázány.
I to se do jisté míry stalo v následujících desetiletích realitou. Vznikly různé komise, výbory pro dohled na politickou korektnost, antirasismus a rovnostářství. Veřejný prostor a média zaplnili humanisticko-levičácký intelektuálové a z nich se vyprofilovala "elita" s výsadním právem určovat co jsou naše "demokratické" evropské hodnoty a jaké názory nepatří do "moderní" společnosti.
Counter-education
Marcuse také apeloval na změnu tehdejšího školství a vzdělávání, které, podle něj, pomáhá udržovat konzervativní hodnoty a brání prosazování levičáckých alternativ. Marcuse volá po "nových a přísných restrikcích ve vyučování a v praktikách vzdělávacích institucí".
Tím inspiroval neomarxistické hnutí Nové levice k útoku na vzdělávací systém a obsazování pozic ve školství. Výsledkem bylo rozvrácení a zamoření školského systému politickou korektností, výukou multikulturalismu, genderu a podobných levičáckých pavěd.
Marcuse nejen kritizuje tehdejší školství a vzdělávání zato, že funguje "v rámci dominantních hodnot" , ale kritizuje i nestrannost a politickou neutralitu vzdělávacího systému.
Píše : "Taková strojená neutralita slouží k pokračujícímu akceptování dominance vítězů v mysli člověka." A dál pokračuje slovy : "Dokud se studenti nenaučí myslet v opačném směru, budou inklinovat k ukládání faktů do dominantního rámce hodnot."
Jde mu v podstatě o to, aby studenti byli vychovávání k proti-společenskému myšlení, k opozici a destruktivní kritice hodnot většinové bílé společnosti. Právě tato destruktivní kritika všeho vlastního je tak typická pro neomarxistickou ideologii.
Nabádá k ovlivňování zejména mládeže. Píše, že základna pro šíření nových levičáckých hodnot musí být vytvořena "ve vzdělávání těch, kteří ještě nejsou vyzrálí, v mysli mladých lidí."
Jeho argument, že avantgarda progresivních studentů, umělců, humanitních profesorů a intelektuálů hraje zásadní roli a může měnit společnost skrze vzdělávací systém, významně ovlivnil celé hnutí a motivoval jej k vybudování multikulturních, politicky korektních a neomarxistických základen přímo na půdě západních univerzit a vysokoškolských ústavů.""
Vyňatie vzdelávania v oblasti ľudských práv z dikcie a kompetencií ministerstva školstva rovná sa (porovnanie): odobratie (krádež, únos) dieťaťa á la nórsky Barnevern a jeho zverenie do anonymnej pestúnskej a výchovne (vzdelávacej) starostlivosti - s vylúčením biologických rodičov!

Hosť

2016-01-13 14:54

Chcem, aby výchova detí bola v súlade s kresťanskými princípmi, zdravej morálky, ktorá je zárukou toho, že vyrastú ľudia s kladnými morálnymi vlastnosťami a zdravým hodnotovým vnútorným systémom. Chcem, aby boli vytvárané zdravé rodiny s otcom a matkou a nie zvrátené homo rodiny. Len takto môže byť zdravá spoločnosť a properujúci štát. Neželám si, aby sa do vnútorných záležitostí krajiny a do výchovy miešali a diktovali americké mimovládky, ktoré rozbíjajú vzťahy v rodine a krajine a likvidujú vnútrorný hodnotový systém a morálku, najmä detí a mladých ľudí.

Hosť

2016-01-13 15:04

Nemá žiadnu logiku zverovať kompetencie v oblasti výchovy a vzdelávania k ľudským právam pracovnej skupine pri Rade vlády, ktorá je len jej poradným orgánom, a teda nenesie žiadnu zodpovednosť za svoje rozhodnutia, nehľadiac na problémy súvisiace s nomináciami členov do tejto pracovnej skupiny...Aj súčasný stav nie je ideálny, ale zodpovednosť za rozhodnutia v tejto oblasti nesie rezort MŠ SR, teda rezort vlády.

Hosť

#58 Re:

2016-01-13 16:10

Hosť

2016-01-13 17:16

Lebo mi záleží na spôsobe výchovy a obsahu vzdelávania detí na slovenských školách a výchovných inštitúciách.

Hosť

2016-01-13 19:31

Keď my budeme mlčať, kamene budú kričať. Nechcem pozerať na slzy svojich detí a vnúčat. Nechápem ako naši vyvolenci národa takto nezodpovedne hazardujú našimi životmi. Nechápem, ich sa to netýka?, oni nemajú deti a rodiny?

GM

Hosť

2016-01-13 19:42

lebo je dobre podporit dobru vec a tyka sa nas vsetkych

Hosť

2016-01-13 21:22

Myslím si,že právo na výchovu detí majú v prvom rade rodičia,potom škola a až nakoniec štát,a aj to len do miery slobody,t.j.štát mi môže maximálne odporučiť,ako by som to dieťa mala vychovávať a nie ma nútiť pod hrozbou trestu,aké hodnoty mám dieťaťu vštepiť.

Hosť

2016-01-14 10:40

Súhlasím s jej obsahom.

Hosť

2016-01-14 11:28

Lebo Rada vlády pre ľudské práva nie je kompetentná riešiť túto problematiku, ako to už opakovane ukázal počas posledných troch rokov.

Hosť

2016-01-14 12:05

Je mi úprimne ľúto tých farizejov vo vláde, ktorí dokážu za satanské peniaze zapredať i vlastnú dušu.

Hosť

2016-01-14 12:52

Lebo nesuhlasim aby skolstvo viedli niejaki .......
A ludske prava mam aj ja nie len homoseksuali.

Hosť

2016-01-14 13:08

Som za zdravé slovenské rodiny so zdravými ľudskými hodnotami a nie vnucované choré a pochybné experimenty ...

Hosť

2016-01-14 16:45

z osobného presvedčenia.

Hosť

2016-01-14 17:45

Plné nesouhlasím s usnesením vlády SR, připadá mi toto rozhodnutí jako rozhodnutí diletantů, kteří sami nevědí nebo se snaží nevědět a jenom škodí slušně smyšlejícím občanům SR. Občanům, kteří užívají zdravý selský rozum. Rodina je rodina a tvoří ji muž, žena a děti, synové a dcery.Výchova v první řadě patří rodičům, rodině a pak institucí školy. Ne nějaké globální multikulturní výchově.
dochodca

2016-01-14 19:18

tuto peticiu podpisujem peto, že ja nie som imbecil ako si o nas myslia v bruseli židoneokolonialisti a janičiari  vo vlade SR,... po vzore americkych židoneokolonialistovov, špinavcov z Bruselu a ešte vačšich špinnavcov z USA. ja som nedelegoval pravo za mna konat žiadnemu politikovi vlady SR a už tobôž nie  bande v Bruseli a USA. Mam svoj rozum a svoje skusenosti, ktore stačia na to, aby som odhalil podvod bandy špinavcov a zapredancov , ktori z nas potrebuju urobiž otrokov.

Hosť

2016-01-14 20:22

Som proti každej diktatúre, teda aj proti tej Bruselskej! Vláda SR sa vzďaľuje od svojich občanov, už asi nezastupuje svoj ľud!

Hosť

2016-01-14 20:53

Nechcem, aby boli kompetentní v oblasti výchovy a vzdelávania k ľudským právam odobraté Min.školstva,vedy a výskumu a športu SR a aby neboli odovzdané protiprávne nejakej úbohej vymyslenej ad hoc pracovnej skupine RV SRpre ľ.práva... vymyslené rodovú rovnosť... T.j.škandál aj medzi hotentotmi, nie študovanými ľuďmi so zdravým rozumom.V rámci tzv. slobody a liberalizmu hlúpneme a žerieme sa až úplne vyhynieme - horšie ako zvieratka.
Slovenka

2016-01-14 22:15

Autori rôznych ohavných návrhov nech pamätajú aj na svoju nesmrteľnú dušu - raz sa i oni budú zodpovedať za svoje správanie na Božom súde...

Ježiš povedal svojim učeníkom: "Nie je možné, aby neprišli pohoršenia, ale beda tomu, skrze koho prichádzajú! Tomu by bolo lepšie, keby mu zavesili mlynský kameň na krk a hodili ho do mora, akoby mal pohoršiť jedného z týchto maličkých..." (Lukáš 17, 1 - 2)

Hosť

2016-01-14 23:04

CHcem podporiť pravdu

Hosť

2016-01-15 08:15

JE ABSURDNÉ A V ROZPORE S PRÁVOM, DOBRÝMI MRAVMI I ŠTÁTNYM ZÁUJMOM, ABY SI AKÁKOĽVEK PORADNÁ ČI PRACOVNÁ KOMISIA VLÁDY – AJ S TÝM NAJHONOSNEJŠÍM MENOM A MANDÁTOM – NÁROKOVALA A PRIVLASTŇOVALA KOMPETENCIE, KTORÉ JE VONKONCOM NEPATRIA. J- M. Rydlo