Petícia za vystúpenie Slovenska z EÚ a NATO.

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za vystúpenie Slovenska z EÚ a NATO..

Hosť

#26 Re: Re:

2016-05-15 06:06

#19: - Re:  

Máš na mysli vlastnú? 

Hosť

2016-05-15 08:18

Pretože NATO je agresívny vojenský pakt, podporujúci snahu USA o ekonomickú a vojenskú nadvládu USA nad všetkými štátmi.

Hosť

2016-05-15 08:31

nič osožneho nevidím v týchto dvoch zdieračských spolkoch

Hosť

2016-05-15 16:12

Túto petíciu som podpísal preto že mám i.q nad 80 a nechcem aby sme sa stali kolóniou a odpadkovým košom Európy čo už aj sme ani to aby sme my splácali eurofondy ktoré tu spreneverilo pár vyvolených ľudí a už vôbec nechcem žiadnych psychopatických migrantov na našom území a počúvať nezmyselné príkazy Bruselu a bláznivej piče Merkelovej. Nechcem žrať Americký bordel genetický upravovaný ani pokračovať v rozpredávaní našej krajiny za ktorú naši a hlavne ich otcovia položili životy a ničení nášho hospodárstva ktoré už vlastne zničil pán Fígeľ úžasnou zmluvou s EU. Že ti není hanba ty špina ale aj to raz bude potrestané a takto by som mohol pokračovať a pokračovať ďalej. Takže je fakt načase sa uvedomiť a zastaviť to všetko a zachrániť čo sa dá. A za nato hovoria ich činy hlavne vraždy nevinných ľudí v Kosove.

Hosť

2016-05-18 16:20

EU je nástrojom globalizácie,potiera národné štáty a zdravý rozum,má prvky diktatúry,nie je demokratická a transformuje sa do úplne inej podoby,ako nám bolo prezentované pri našom vstupe.NATO je vojensko politický nástroj USA na udržanie si svojich záujmov a hegemonie a neslúži výlučne na obranné účely.

Hosť

2016-05-19 13:51

Zaujimava diskusia, 30 ludi z LSNS za a nikto proti. Ja som proti! Uskodi to obchodu a kto nevie preco tak si uz nepamata dopad komunizmu a to ze bezplatne byty neboli bezplatne(doteraz ich vsetci splacame) a za druhe nevidim dovod v 5mil state nepomoct 2000 utecencom (nie ekonomickym migrantom to je nieco ine) Ak si predstavim seba utekajuc pod palbou a ludi ktory mi zavru dvere pred nosom nech si ma kludne zastrelia.. teraz budte ozajstni krestania.

Maťo

2016-05-19 22:58

vďaka únii a NATO sme rozvinutá zem, stačilo by menej voliť komančov a náckov, viac sa vzdelávať, menej pindať a viac makať

Hosť

2016-05-20 12:14

Prečo som podpísala túto petíciu? pretože dobre sme sa už mali
saska

#34 Re:

2016-05-30 13:47

#24: -  

správne,skúsme raz za existencie starať sa sami o seba a nepatriť stále do akéhosi spolku,skúsme byť SLOBODNÍ aj keď chudobní ! SKÚSME ! NEBOJME SA NIESŤ ASPOň RAZ ZODPOVEDNOSŤ SAMI ZA SEBA ! alebo je ľahšie astále na niekoho ukazovať prstom,to on za to môže že sme otroci ???? nie ,skúsme to !

Hosť

2016-05-31 07:20

Myslím , že to vystrája NATO spolu s EU, je zbytočne komentovať, už len trochu zbehli a informovaný človek, vie o čo ide.

Hosť

2016-05-31 13:57

NATO stratilo zmysel, je ovládane záujmami USA. Či už to bolo agresiami v Iraku, Líbyi, Sýrii, podporou štátnych prevratov... NATO kazí povesť Európy ako mierového zoskupenia.
Jani
Hosť

2016-07-10 18:15

Po Napoleonovi a Hitlerovi v novom prestrojení EÚ a NATO pochodujú na Rusko. Konečne aj malé Slovensko

doteraz napádané nepriateľom povstalo na nohy a po vzore západnej civilizácie bude AGRESOR!

Hosť

2016-08-10 07:41

Dosť bolo tejto centralizovanej demokracie a padla klec dnešným dňom keď sa ten fašista shulc vyjadril že bez kvót nebudú dotácie! Čo si akože ten zmrd myslí? Boli sme tu bez nich a budeme aj naďalej! ODCHOD

Hosť

2016-08-10 11:26

Lebo neverím v politiku EU, na úkor zvrchovaných štátov.

Hosť

2016-08-25 02:43

Nechceme byt v podruci islamu a denne sa bat o zivot nasich deti

Hosť

#41 Re:

2016-08-25 02:46

#31: -  

Hladaj si psychiatra

Hosť

2016-11-01 08:42

nechcem aby slováci, sučasť slovanských národov boli predĺženou rukou špinavých zámerov USA prostredníctvom nato a EU. Olupili srbov a svojvolne prepisali hranice srbska dodnes tam zomieraju ludia na rakovinu lebo ich bombardovali uranovými hlavicami a cela EU sa priblblo tvári že je to v poriadku, prizerá sa na ďalšie zverstvá a faloš týchto okupantov. Z kosova sa stal nefungujuci štat ktorý služi ako prekladisko zbraní a drog. Maju media a klamu celý svet sú poslami zla tak isto ako náš falošný prezident Kiska, jeho zlovestní mecenáši z USA, jeho radcovia a oblbnutí posluhovači ...hambím sa že sme súčasťou NATO , že náš prezident je sofistikovaný zlosyn ktorý napomáha zlomyselným geopolitickým zámerom USA