Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky

mikiza

/ #2 Re:

2013-09-08 12:56

#1: -

Bývam na Solinkách od mala a postupom času sa stalo to že už niet kde parkovať, ja osobne som za to aby bolo parkovanie na solinkách spoplatnené , napríklad dnes zo soboty na nedeľu 7-8.9.2013 som prišiel k sovjmu paneláku zaparkovať auto, keď som vydel ako bolo 7 áut zaparkovaných tak že namiesto jedného miesta zaberali miesta minimálne pre ďalších 8 kusov som sa ako vždy rozčúlil, keď bude parkovanie na solinkách platené!!! a budú zavedené rezidentné karty , na ignorantov ktorý niesú ochotný si zaparkovať auto tak aby nezaberal X miest navyše, sa to nevyrieši. Jednoduch teraz sa nedá zavolať mestskú políciu aby si s takýmto nespratníkom na parkovanie dali rady, keďže nieje vyznačené ani ako sa má parkovať, a niesú vôbec vyznačené parkovacie čiary alebo aspoň naznačené. Jednoducho ja neakceptujem to že 10 ľudí sa zaparkuje akoby to mal odkúpené !!!!!!

Z môjho pohľadu by to chcelo diskusiu a nie hňeď petíciu o nevytvorení a zrušení platených miest, tým že sa za to bude platiť sa konečne ľudia naučia aj parkovať , aspoň v to pevne dúfam. Viem že to nebude jednoduché ale je to riešenie aspoň nejaké ako to nechať tak ako to je teraz.

Michal