Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky

Slavomír Fačkovec

/ #178 Ďakujem, čítam Vaše názory ale nemám čas na všetky reagovať - je to aj vaše fórum

2013-09-24 21:30

Ďakujem všetkým, ktorí podporujú moju snahu o zastavenie takéhoto riešenia, ktoré podľa mňa problém s parkovaním nevyrieši. Začne sa to s 12€ na rok a ako je vyššie spomenuté, za niekoľko rokov to bude 50€ a možno viac, pretože niektorí narábajú s eurami ako s korunami.
Jednoducho toto treba zastaviť, kým nie je podpísaná zmluva s nejakou firmou. Potom už bude neskoro. Mnohí obyvatelia teraz nemajú na podporu protestnej petície čas (a ani ja ho nemám!), ale viem, že keby som čakal na to, kedy budem mať čas, tak už mi to nepomôže a nič už nezmením.
Preto je dôležité prísť na stretnutie poslancov s občanmi v utorok 1.10.2013 o 17,00 do zákl. školy Gaštanová, aby sa poslanci na vlastné oči presvedčili, čo si o tomto projekte myslíme. Ja tam prídem.
P.S.  Reláciu "Pozor zákruta" som dnes náhodou tiež počul.
P.S.2 V Žilinskom večerníku zo 16.9.2013 bol článok o petícii. K tomu dodávam, že nikto ma neoslovil a článok vychádza iba z môjho komentára na stránke petície. Musím oceniť redaktora, že článok je pomerne objektívne napísaný.
tu je linka
http://www.zilinskyvecernik.sk/articles/2013/09/16/pomoze-solinkarom-peticia-proti-spoplatneniu-parkovania