Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej
MT |
/ #415 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej2013-10-28 10:58#414: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej Moje deti našťastie nie sú neinformované, tabuizované atď. Máš pravdu - ulica, kamaráti a internet je veľmi silný a vďačný partner. To ja všetko dobre poznám. A ak by som poznala len to, premýšľala by som tvojim spôsobom alebo spôsobom p. Pietruchovej. Lenže ja poznám najmocnejšieho a jediného živého Boha - Pána Ježiša Krista. A nepoznám Ho ako teóriu, ja Ho poznám osobne. A poviem ti - kto Jeho spozná, ten zmení myslenie od základov. Prosím o odpustenie za cirkev, keď sme Mu robili hanbu a ateisti Ho cez náš neúprimný život nemohli spoznať. Tiež prosím o odpustenie za všetkých kresťanských predkov, ktorí zanechali zlé meno živému Bohu. Ale tento Boh je skutočne živý a ak nepôjdeš proti Nemu, ale úprimne sa Ho spýťaš či naozaj existuje a ak, tak nech sa ti dá spoznať, ja ti sľubujem, že sa ti dá, lebo nám to zasľúbil. Popros Ho o odpustenie, že si išiel proti Nemu a spoznáš veci, ktoré si nikdy nepoznal. Modlím sa aj za p. Pietruchovú, nech jej dá poznať Boh svoju lásku a pravdu a nech si ju ešte mocne použije, ale podľa svojej vôle. Rovnako aj všetkých homosexuálov. Nech Slovensko žije v jednote a láske. |
|
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
6137 Vytvorené: 2025-01-24
OTVORENÝ LIST ZDRAVOTNÍCKYCH PRACOVNÍKOV OBČANOM SLOVENSKEJ REPUBLIKY
2141 Vytvorené: 2025-01-26
Otvorený list akademickej obce vláde SR
2468 Vytvorené: 2025-01-23
PETÍCIA za zachovanie samostatnosti školy - PETÍCIÓ az iskola önállóságának megtartásáért
876 Vytvorené: 2025-01-24
Podpora ostatných zdravotníckych pracovníkov psychiatrom a psychológom
938 Vytvorené: 2025-01-23
Podporujeme psychiatrov a psychologov, EU, NATO, Ukrajinu
1108 Vytvorené: 2025-01-20
PETÍCIA OBČANOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZA PRIJATIE OKAMŽITÝCH OPATRENÍ NA ZABRÁNENIE ZAHRANIČNÉHO OVPLYVŇOVANIA CEZ INICIATÍVU 'MIER UKRAJINE' A NA POZASTAVENIE ORGANIZOVANIA PROTESTOV, DO VYŠETRENIA
435 Vytvorené: 2025-01-27
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
284 Vytvorené: 2025-01-25
Za nepretržitú prevádzku bazéna v Dunajskej Strede pre verejnosť a talenty
251 Vytvorené: 2025-01-27
Vráťte nám 10 minútový lístok na MHD v Prešove
642 Vytvorené: 2024-05-03
Peticia za zachovanie/obnovenie ceny listka MHD v Trnave
180 Vytvorené: 2024-10-30
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
1398 Vytvorené: 2024-12-23
Rozpustenie organizácie Brat za brata
74 Vytvorené: 2025-01-28
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
5542 Vytvorené: 2024-11-09
Spravodlivé platy a uznanie pre učiteľov
389 Vytvorené: 2025-01-08
BOJKOT - 1DEŇ NENAKUPOVAŤ
47 Vytvorené: 2025-01-24
Petícia za zverejnenie a preskúmanie pravosti tajnej správy o údajnom prevrate v SR
46 Vytvorené: 2025-01-24
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
22884 Vytvorené: 2021-01-17
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
1157 Vytvorené: 2024-09-25
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
6528 Vytvorené: 2024-11-01