Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej
Hosť |
/ #517 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: milá MT2013-10-30 08:32#515: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: milá MT 1. Kto delí ľudí na dobrých a zlých. - Napísala som, ak mne Boh odpustil, aj ja mám silu odpustiť. 2.Otvoriť očičká potrebuješ aj ty sám. 3.Ja mám vo vlastnom názore jasno. Verím v trojjediného živého Boha, ktorý zomrel na kríži za moje hriechy, vstal z mŕtvych, dal mi vzácny dar Ducha svätého, cez ktorého sa už nemusím zamýšľať, či Boh existuje alebo nie, ale môžem s Ním žiť a nikto mi to nevyvráti, lebo ja ho poznám. A je to tak, ako by mi chcel niekto tvrdiť, že môj manžel neexistuje. Len preto, že on ho nepozná, ešte neznamená, že neexistuje. A mne môže celý svet hustiť, že nemám manžela, keď raz viem, že mám, milujem ho a on miluje mňa, tak môžu tvrdiť čo chcú. 4. Vôbec nerešpektuješ. Ja rešpektujem postoj každého jednotlivca, vieru každého jednotlivca atď. Preto si vyžadujem rovnaký postoj z druhej strany. Deti pani Pietruchovej na náboženstvo neťahám a neplánujem jej ich prevychovávať. A ak už teraz toto nepochopíš, tak ja už prestávam s tebou komunikovať. 5. Odsťahovať sa neplánujem. 6. Za tento štát sa modlím, ostatné nechávam na Pána Boha. 7. Nikto ti nebráni odsťahovať sa. |
|
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Ani cent navyše na zbrojenie!
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Verejná výzva lekárov, zdravotníkov a ostatných slušných ľudí prezidentovi, aby nepodpísal zákon o takzvanej Covidovej amnestii
2051 Vytvorené: 2025-04-14
Zakaz registrácie deti pod 16 rokov na sociálnych sieťach, registrácia len s OP a s biometriou tváre a efektívne riešenie obchádzania pravidiel
486 Vytvorené: 2025-04-16
Petícia za zachovanie sojakrému
483 Vytvorené: 2025-04-07
🦙 STOP utrateniu alpák a lám pri výskyte slintačky a krívačky!
959 Vytvorené: 2025-04-07
Otvorený list zamestnancov Slovenského hydrometeorologického ústavu (SHMÚ) adresovaný vedeniu SHMÚ, Ministerstvu životného prostredia, Úradu vlády SR, širokej verejnosti a médiám
2751 Vytvorené: 2025-04-07
Odmietame zrušenie 12 minútového lístka v ŽILINE
334 Vytvorené: 2025-04-01
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O VYSTÚPENÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY Z EÚ
165 Vytvorené: 2025-04-13
Petícia za zrušenie strany Progresívne Slovensko.
20215 Vytvorené: 2024-01-25
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O VYSTÚPENÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY Z NATO
117 Vytvorené: 2025-04-13
Stop veterným parkom pri Strekove, Rúbani, Novej Vieske, Bátorových Kosihách a Pribete!
365 Vytvorené: 2025-04-08
VEREJNÁ VÝZVA MINISTROVI PÔDOHOSPODÁRSTVA A ROZVOJA VIDIEKA SLOVENSKEJ REPUBLIKY
104 Vytvorené: 2025-04-11
Petícia za zachovanie hokejbalového ihriska na Páričkovej ulici v Bratislave
104 Vytvorené: 2025-04-10
Petícia proti neetickej likvidácie zdravých zvierat
20217 Vytvorené: 2025-03-26
Vráťme Hip Hop žije na Domašu!
330 Vytvorené: 2025-04-08
Ruky preč od 2. piliera!
28331 Vytvorené: 2024-04-29
Zachráňme slovenské podnikanie: Zrušme transakčnú daň!
214 Vytvorené: 2025-04-03
Petícia za zmenu zákona o zbraniach a strelive v oblasti vzduchových zbraní
342 Vytvorené: 2025-03-25
Neobetujme malých farmárov – žiadame ministerstvo, aby uprednostnilo karantenizáciu pred zabíjaním zdravého dobytka v domácich chovoch a na malých farmách!
1717 Vytvorené: 2025-03-26
Petícia proti výstavbe bytov v areáli materskej školy na ulici Bernoláková 17 v Prešove a súčasne za zachovanie daného objektu pre verejnoprospešné služby a sociálne zázemie pre občanov.
180 Vytvorené: 2025-04-01
STOP! Vzniku novej herne/kasína v meste SOBRANCE
33 Vytvorené: 2025-04-15