Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA

Hosť

/ #2542

2013-12-09 07:41

Milé rádio VIVA,
k mojím každodenným ranným rituálom, keď vkročím do kuchyne,je zapnutie rádia, kde ma stále víta milý a povzbudivý hlas moderátorov - hlásateľov riádia VIVA a tak pri príprave raňajok, jedla do práce pre moju rodinu a pri pití rannej kávy počúvam pesničky, ktoré nám ponúkate. Nie , žeby som si občas neprepla na inú frekvenciu, ale už niekoľko rokov ste tu VY, ktorých počúvam. Pripájam sa aj ja ku všetkým, ktorí Vás podporujú a dúfam aj dnes v Bratislave podporia. Páči sa mi, že často vyslovujete pravdivé slová, ktorými reagujete (myslím aj často s komentárom :)), na aktuálnu situáciu v našej spoločnosti. Možno práve preto, možno nie, Vás chcú umlčať, možno chce mať niekto pripravenú pôdu na začatie svojej slávy, na úkor rádia, ktoré je úspešné. Že súdnictvo u nás nefunguje, to vieme, že veľkopodnikatelia môžu všetko, to tiež vieme a vieme, že aj ľudia sa vedia spojiť a dosiahnúť, po čom túžia !!!
Milé rádio VIVA, držím palce, tech Vás podporí veľa, veľa priaznivcov a nech ste tu pre nás stále.
Katka z Prešova