Petícia proti vstupu cudzích vojsk na územie SR

Lada

/ #164

2014-05-15 11:40

Píšete, že už tu NATO je. Ja som to neodhlasovala takže pre mňa nieje.Vy ste to odhlasovali? Takže nech nám milí politici vysvetlia prečo nebolo referendum o tejto otázke.Poviem Vám tajomstvo. Ešte pred Veľkomoravskou ríšou sme my Slovania boli jeden národ. Celá história Slovanov je prekrútená a zámerne utajovaná. Čo ak by sme prišli na to, že z nás Slovanov vznikla celá biela rasa? Existujú na to dôkazy. Ešte v roku 1660 približne bola Veľká Británia iba provinciou Veľkej Tartárie ako sa volalo vtedy naše územie. My Slovensko sme sa volali Malinká Tartária. S Tatármi to nemá nič spoločné. Slovania preto volali toto územie Tartáriou lebo hovorili o sebe,že sú deti bohov Tarcha a Tary. Bohužiaľ prišli roky temna keď kresťanstvo bolo pretlačované križiakmi, Ani Cyril a Metod neprišli tak mierumilovne ako sa to píše. Bola to obrovská genocída tak ako to urobili s Indiánmi keď ich prinútili zriecť sa svojho náboženstva. Kto nechcel bol zabitý alebo predaný do otroctva. Dnes po 1500 rokoch si už nikto nespomenie. Všetko čo sa dalo zničiť dokumenty, knihy boli zničené, chrámy zborené ľudia umlčaný.Dnes sa nachádzajú niektoré artefakty po mnohých rokoch. Písal o nás kňaz z Talianska knihu. Písal pravdivú históriu Slovanov hoci on sám bol katolík.Píšem to preto lebo by sme si mali viac veriť ako potomkovia veľkého národa.Kŕmia nás tým,že akú históriu majú Egypťania, Gréci, Rimania,či iné staroveké civilizácie. My Slovania sme boli prvá a najväčšia civilizácia na tejto zemi!!!

Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...