Za obnovenie jazdy rýchlika Tekov cez Zlaté Moravce

Hosť

/ #48 Re: Re: Info

2015-02-11 17:35

#47: Ladislav Vaškovič - Re: Info 

Tak drzime palce, aby nase podpisy neboli zbytocne, lebo naozaj ostalo po Vianociach akosi ticho. Som zvedavy, co vyrokujete s mestom, lebo ani jedno vedenie mesta, odkedy zrusili ten spoj, nejavilo absolutne ziaden zaujem o vlakovu dopravu v ZM, keby nadobro zrusili aj tych par spojov, co este je ani by to neriesili, je to aj krasne vidno na budove stanici aj jeho okolia, strasne to tam chatra a ci uz to bol byvaly primator, alebo aj terajsia staronova primatorka, aj ked sa zmenilo poslanecke obsadenie, ktore vyzera trochu lepsie. Inak dufam, ze je vam jasne, ze na RegioJet uz mozte zabudnut, kedze sputili (alebo este len spustia? neviem presne) tolko medializovanu autobusovu linku BA - NR - BB, cize pochybujem ze by prakticky na totoznej trase prevadzkovali aj vlakove spojenie. Ale drzim palce, ja cestujem na tyzdnovky zo ZM do ZC a spat a takyto spoj by mi bodol, ale takych ludi by bolo dost na celej trati, co by ho vyuzivali. Hlavne sa nedajte odradit, ked budu vam tlacit do hlav, ze je tu dialnica, verim, ze mate pripravene dobre argumenty a dufam, ze sa podari presvedcit aj starostov.