Petícia na zvysenie rodicovského prispevku pre rodicov
Kvetinka |
/ #62 Re:2015-06-18 19:35Prepacte ale na tento vas komentar vam nemozem nic ine napisat, len to ze ste neskutocny zatrpknuty a sebecky kreten. To ako mozete napisat, ze nam netreba. Ak mate problem najst si zenu a urobit si dieta, tak sa nad touto peticiou nevyvrsujte !!! Maminkam treba pridat. Ja som dostavala matersku 430 euro a stacilo mi to na vsetky potreby pre mna aj pre maleho, no potom som padla na tu ubohu almuznu a bez bocneho prijmu, kde predavam ojazdene handry, by som nevyzila. Snazime sa vychovat slusnych ludi. Nie takych ako ste vy. Nechodime po vyletoch, nechodime do kina, na rozne akcie. Maximalne raz za mesiac naskriabem na nejaku zabavu. A vy mi tu budete trepat, ze nam to staci? Skuste zit mesiac-dva iba z 230 euro a potom tu piste !!! To nepochopi ten co to nezazil !!! Dokonca moj priatel to chape. Chodi do roboty, plat ledva 500euro. Som slobodna maminka a snazim sa vyzit s tych penazi. Privyrabam si ako sa da. Z domu. Nieje to ziadna slava. Musi mi pomahat cela rodina, aby sme vyzili. Ja by som nechala rodicak do 6tich rokov, bo aj skolka nieco stoji. Ked som porodila, tak po mesiaci som dostala od statu na prvu vybavu ledva 900 euro. A za to mam kupit vsetko pre dieta? Ved to vsetko stoji raz tolko. Preto nechapem vasu tupost. Stat urobil zadarmo vlaky pre studakov a bohvie koho este !!! TO BOLO NACO DOBRE??? A preco stat nema peniaze na nic??? LEBO VSETKO CO STATU ZARABALO PENIAZE, TAK STAT PREDAL SMRADOM DO ZAHRANICIA !!! Tam je ten problem. Nie tam, kde vziat peniaze na vacsie rodicaky. A ja by som najviac vzala slobodnym a dobrovolne bezdetnym, ktory su taky ako ste vy!!!!! |
|
Ani cent navyše na zbrojenie!
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Ani cent navyše na zbrojenie!
8022 Vytvorené: 2025-03-06
Petícia za udelenie milosti Jánovi Káľavskému
3193 Vytvorené: 2025-03-06
Petícia proti zdražovaniu cestovného vo vlakoch
686 Vytvorené: 2025-03-05
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE ZASTAVOVANIA VLAKOV V ŽELEZNIČNEJ STANICI SEKULE
678 Vytvorené: 2025-03-07
Podpora - Hromadná pripomienka verejnosti k návrhu zákona č. 461/2003 Z.z. , ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení
665 Vytvorené: 2025-03-06
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE OBSLUHY PRI POKLADNIACH V PREDAJNIACH TESCO, KAUFLAND, LIDL
673 Vytvorené: 2025-03-03
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
7926 Vytvorené: 2025-02-24
PETÍCIA ZA ZABEZPEČENIE KONTINUITY REKONŠTRUKČNÝCH PRÁC HRADU KRÁSNA HÔRKA / PETÍCIÓ A KRASZNAHORKAI VÁR FELÚJÍTÁSÁNAK FOLYTONOSSÁGÁÉRT
381 Vytvorené: 2025-03-10
Fólie na predných oknách
4312 Vytvorené: 2025-02-25
Petícia za odmietnutie zámeru na výstavbu “Veterného parku Telek”
1292 Vytvorené: 2025-02-23
Petícia za zrušenie strany Progresívne Slovensko.
19905 Vytvorené: 2024-01-25
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
5942 Vytvorené: 2024-11-09
Petícia proti prevádzkovaniu zariadenia na zhodnocovanie plastových odpadov na území obce Prakovce
434 Vytvorené: 2025-02-15
Zastavme týranie poľnohospodárskych zvierat.
85 Vytvorené: 2025-03-08
Petícia proti výstavbe veterných parkov
72 Vytvorené: 2025-03-04
Petícia za zachovanie intervalu vývozu odpadu v meste Vysoké Tatry.
81 Vytvorené: 2025-03-03
Za vyššiu podporu Ukrajiny a ochranu Európy
45 Vytvorené: 2025-03-02
ABY ZAJTRA NEVYVLASTNILI VÁS!
6747 Vytvorené: 2025-02-10
Nové pravidlá pre meradlá spotreby a PRVN
103 Vytvorené: 2024-10-01
PETÍCIA za zachovanie samostatnosti školy - PETÍCIÓ az iskola önállóságának megtartásáért
1021 Vytvorené: 2025-01-24