Otcovia a mamičky Slovenska, vzbúrme sa a zdvihnime hlavy!

Hosť

/ #140

2015-06-19 04:24

I ked sme v EU nemame podla nich take financne prostriedky ako v inych krajinach.Ved uz len u susedou v Rakusku dostavaju na jedno dieta rodinne pridavky 150€ a my? To je na smiech. Spomeniem co sa mi udialo v aprili:"nakolko boli sviatky,tak rodicovsky spolu z rodinnymi neskali,tak som volala na UPSVaR v Skalici,ze co je z peniazmi,ze potrebujem zaplatit ucty a nakupit si,tak mi pan Kasan povedal,ze peniaze,ktore mi maju chodit na os.ucet 15.(to mam splatnosti mobil,elektrina)budu chodit do 24.v mesiaci a vraj to niesu peniaze na platenie uctou,ale pre deti? A co ja? Ja makam 24 hodin zadarmo?" Svoje deti nedo vsetko milujem,dychala by som za ne ako kazdy rodic,ale takto to dalej nejde.Som slobodna matka z dvomi detmi,ale keby som nezila z mamou a bratom,ktory mi dost pomahaju uz som niekde pod mostom a deti v decaku. Za socializmu sa slobodne matky mali dobre a dnes? Rodicia vzburme sa,podme do ulic,takto sa zit neda.Oni si kupuju hodinky za 71tisic € a nase deti hladuju. Ked niekto nechce vziat roma do prace pre jeho farbu pleti,tak sa tomu hovori diskriminácia. A co je potom toto? Tiez sa tomu hovori diskriminacia