Odmietame kvóty pre migrantov
Katarina |
/ #1476 Re:2015-06-25 21:41Tak uz som aj falosna. No super. Dokonca som nic nezazila a nevidela. Hm... tak ja neviem, co som za tie roky zivota robila. Asi som bola zavreta v ciernej miestnosti a len tak tam posedavala... Inak, medzi humanizmom a nasilim je opacny vztah. Cim horsie veci sa pachaju, tym viac humanisti pomahaju. To, ze nieco poznam z medii, neznamena, ze na to nemozem mat nazor. Medii je v tejto dobe nepreberne mnozstvo, su nielen clanky, ale aj zvukove zaznamy a videa. Reportaze, cestopisy, vsetko mozne. Zdrojov je poruke snad az prilis. A ked clovek nevie rozlisit, co je pravda, co je len mozne, a co je uplny blud, potom sa zacnu sirit konspiracne teorie, ako ta, ze za vsetko mozu USA, alebo ta, ze WTC si znicili sami alebo mnoho inych bludov. A stavim sa, ze 99% ludi, co toto podpisuje, videli moslimov maximalne na nejakom videu ci obrazku. Ano, viem, co je v Korane. Vsak som o tom pisala v komentari, na ktory odpovedate. Aj to som napisala, ze islam je vo vyvoji pozadu. Proste to vrazdenie tam je pre vsetkych "spravnych" moslimov. Tak ako v Biblii je to pre vsetkych krestanov. Jedno horsie ako druhe. Krestanstvo zmenilo svoje praktiky. Casom to caka aj islam. Este raz to zopakujem: nie vsetci moslimovia chcu byt "spravnymi" podla Koranu. Vacsina nechce nikoho zabijat. Takze to o frustracii je zvast? Dokazte mi, ze to nie je tak, ako som povedala. Skuste to nejakymi argumentmi, nie takymto zamiest-pod-koberec-a-zabudnut sposobom. Nie, vsetci cigani nekradnu. Ani nehraju vsetci na automatoch a tak. Takze mi neda kazdy rovnaku odpoved. Podla toho, co pisete, ich vobec nepoznate. A mimochodom, poznate to komunisticke heslo "Kto nekradne, okrada rodinu"? To sa zabyvalo vo vela ludoch, bez ohladu na farbu koze. A cim vyssie postaveni ludia su, tym viac kradnu. Ale tiez nekradnu vsetci. A to posledne... keby ste zili v takej drbnutej spolocnosti ako maju moslimovia, tiez by ste chceli ist niekam si povyrazit bez toho, aby lietali vasim smerom kamene. A nemyslim si, ze by ste sa chceli aj vratit. Iba ak kvoli rodine. To im nemam ani za zle, ze stade isli za k nam. Pravdaze, ak dodrzali nase zakony. "eu teraz ide hasit pricinu..ale dosledok je niekde inde..: Myslim, ze ste chceli napisat "hasit dosledok ale pricina je inde". S tym suhlasim, ale to, ze pricina sa musi riesit dlhodobo, neznamena, ze tych, co trpia prave teraz, mame nechat krvacat. Tolko o moslimoch vseobecne. Lenze tu ide konkretne o utecencov zo Syrie a Eritrei, nie o vsetkych moslimov. V Syrii je vojna. V tej vojne sa pouzivaju zbrane a praktiky zakazane viacerymi medzinarodnymi dohovormi, vratane chemickych zbrani ako chlor, sarin a yperit. Zenevske konvencie idu bokom. Ludia tam zomieraju kazdy den. Utekaju stade. Pomozme im. A teraz skuste nieco o utecencoch z Eritrei. Lebo ich tu zatial nikto okrem mna ani nespomenul. Mozno preto, ze tam zije viac krestanov ako moslimov? Odmietnut ich sa asi zdovodnuje este horsie ako v pripade Syrie. |
|
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Úprava návrhu Zákona o integrovanej posudkovej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov
5571 Vytvorené: 2024-11-05
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
1985 Vytvorené: 2024-11-09
Petícia za zachovanie samostatnosti Gymnázia Boženy Slančíkovej-Timravy v Lučenci
1714 Vytvorené: 2024-11-11
ZACHRÁŇME MAJETOK OBYVATEĽOV PRIEVIDZE!
644 Vytvorené: 2024-11-08
ZABRÁŇME STRIEĽANIU VLKOV - HROMADNÁ PRIPOMIENKA PROTI ZRUŠENIU CELOROČNEJ OCHRANY VLKA DRAVÉHO (Michal Kiča a Jaromír Šíbl)
624 Vytvorené: 2024-11-12
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
6449 Vytvorené: 2024-10-07
Stop the death penalty
263 Vytvorené: 2024-11-08
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
6232 Vytvorené: 2024-11-01
ZACHRÁŇME PRÍRODNÝ AREÁL JAZERA KUCHAJDA PRED DLHOROČNÝM PRENÁJMOM A VÝSTAVBOU.
192 Vytvorené: 2024-11-12
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
298 Vytvorené: 2024-10-18
Hromadná pripomienka k návrhu novely nariadenia vlády Slovenskej republiky č. 668/2004 Z. z. o rozdeľovaní výnosu dane z príjmov územnej samospráve
184 Vytvorené: 2024-11-12
PETÍCIA proti dobudovaniu zariadenia na nakladanie s nebezpečnými odpadmi v obci Košúty
165 Vytvorené: 2024-11-07
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
514 Vytvorené: 2024-11-02
Povolenie vstupu so psom do areálu jazera, mimo letnej sezóny
101 Vytvorené: 2024-11-11
ZA OKAMŽITÚ NÁPRAVU DISKREDITÁCIE MENA pána Miloša Zverinu, o.z. SLAVICA a spol.
69 Vytvorené: 2024-11-05
Na obranu kultúry
187422 Vytvorené: 2024-08-06
Za transparentné a komplexné vyšetrenie opatrení proti Covid-19 – Podpora pre MUDr. Petra Kotlára
1709 Vytvorené: 2024-10-10
Petícia proti zmene územného plánu, ktorá mení funkčné využitie Lokality č.18 s rozlohou 0,1929ha v štvrti Majírky, Holíč.
32 Vytvorené: 2024-11-11
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
1018 Vytvorené: 2024-09-25
Špehovanie nie je ochrana!
122 Vytvorené: 2024-11-05