Odmietame kvóty pre migrantov

Package

/ #1490 Re: Re:

2015-06-30 16:29

#1476: Katarina - Re:  

Katarina...ja som nikde netvrdil ze ste falosna...ja som hovoril o falosnej humanizacii.a co viete o ciganoch??typujem ze nic..len co ste poculi a co vam media podsunuli..ja som zil a byval 18 rokov na Barcovskeho terajsej Coburgovej ulici v Trnave..takze mne o ciganoch nemusite vobec ale vobec nic hovorit..mam s nimi tolko zazitkov ze by to bolo na dlhe romany.ak neviete kde to je dajte si do googlu a najde vam zopar clankov aj obrazkov..vid len jeden prikladhttp://trnava.sme.sk/c/4812688/agresivita-romov-na-coburgovej-ulici-narasta.htmlmne sa paci ako rozdelujete moslimov na spravnych a nespravnych..to sa da??ak ma moslim zit podla svojej viery tak by mal dodrziavat to co mu viera prikazuje..a ze v korane su veci co niesu vobec vhodne a dobre pre krestana ci ateistu ci ine nabozenstvo ktoreho je v eu viac ako moslimov.tak preco by som ich mal pozyvat sem a este sa o nich starat?to ako ked do vlasnej zahradky budete sadit burinu a cuduvat sa ze sa ostatnemu nedari.este raz ja opakujem ja niesom proti pomoci ale treba ju robit inak..nie takto..a ked uz sme pri mediach videli ste videa tych akoze chudakov??mobili,zlate retaze na krku a znackove oblecenie..agresivita pri kazdom kroku co im nieje po voli..prepacte tak toto vazne nie..ak sem pride rodina s dietatom kde napriklad otec je lekar a maju vsetky papiere a vedia preukazat ze utekaju koli vojne a koli prenasledovaniu ..dobre..to by som este prekusol..ale mladych v plnej sile a agresivnych jedincov co prisli len koli ekonomickej vyhode a to branie davok a zneuzivaniu systemu tak to rozhodne nie..a problem je ze takych je 99%..preto su u normalnych ludi take nazory a nalady voci utecencom..presne ako s ciganmi..99% je ich zlych..a to 1% nikdy o nich nedokaze vytvorit dobre meno..a paci sa mi to vase ze keby som zil v takej spolocnosti tak aj ja by som si siel vyhodit z kopytka..haloooo budicek....prosim uz sa preberte....ak by sa im to nepacilo a bolo by ich dost tak to dokazu zmenit a verte ze je ich dost..ale pretoze su pokrytci a boja sa vlastnych tak su ticho ako vos pod chrastou..pozrite ako isli krestania...napriklad..volakedy ich popravovali ale nedali sa a casom sa z toho stalo celosvetove nabozenstvo..je ake je ale stale sa vyvija..kdezto moslimovia takyto nikdy neboli...nepripustia nic moderneho a nechcu sa vyvijat..a to je ten zasadny rozdiel..ak niekto chce nieco spravit a ked niekto nechce..a ked niekto nechce nevidim dovod mu pomahat..