Odmietame kvóty pre migrantov
Package |
/ #1497 Re: Re: Re: Re:2015-07-02 04:34katarina to co tam je pisane je holy fakt..18rokov som tam zil..takze vam z osobnej skusenosti a na vlastne oci videneho mozem potvrdit ze tak sa chovaju (niekedy aj horsie).alebo sa skuste spytat pana Dobrovodskeho...nech vam povie z vlastnej skusenosti..ci mam dalsich x pripadov kde ludia museli svoje pozemky a majetky obohnat niekolkymi ostatymi plotmi a inymi barierami aby sa chranili od takych.a ja som nepisal ze vsetci kradnu a nechce sa im robit..ale ze 99% alebo inak drviva vetsina...a to malo co su slusny to nevedia a ani nijako nezachrania aby si luidia o nich mysleli nieco ine ako si myslia.za dalsie porovnovat vladu (slobodno zvolenu v demokratickych volbach-je taka aka je podla mna katastrofa) s vladnucim nabozenstvom ktore sa dosadilo samo ci vyhlasilo za kalifat a nikto ich nevolil je trosku rozdiel.tak isto ako jednu a aj druhu knihu napisal clovek..napisal ju v nejakej dobe kde sa nejake veci brali ako samozrejme..ale nikde som v krestanstve nevidel napisane to co pise koran a priamo nabada na vrazdenie a podobne.presne koli takymto veciam som proti vsetkym nabozenstvam..ziadne nech je akokolvek dobre napisane tak sa da zneuzit..vzdy sa najdu extremisti..len je zaujimave ze ak sa taky najdu teraz v krestanstve tak sa len modlia,ziju podla 10toro a nikomu neskodia..kdezto ak to je moslim tak seka hlavy,bije a znasilnuje zeny a kadeco horsie.neviem ake foto a ake videa pozerate ale ja v drvivej vetsine vidim na tych obrazkoch to co som pisal..a niesu to videa a fotky vetsinou z originalnych agentur ale od ludi co tam ziju ci prechadzaju okolo..preto vidime ten rozdiel..vy oficialne fotky a ja fotky takzvane live z miesta.velmi dobry clanok -blog je tu http://xlorak.blog.pravda.sk/2015/06/30/zahynieme-na-slusnost-a-humanizmus/ skuste si precitat..to je presne to co mam na mysli..taky ako vy (neberte ma v zlom) co si myslite ze humanizmus a zachranovat vsetko co sem pride je chore..treba vediet kde su hranice..apropo ja som tiez holohlavy 190cm a 95kg vaziaci clovek..takze aj ja som podla vas vyholena hlava?posudzuje ludi len podla toho?zaujimave ze takych odsudzujete (ano su medzi nimi hoveda a vymetenci tak ako vsade) ale takych co dobili ceskeho sofera (a nielen jeho)a ponicili mu majetok tak to nie..inak apropo manzelka mala ist za 6 dni busom do anglicka..zajazd zruseny koli bezpecnostnemu riziku a koli tomu ze uz boli napadnute autobusy na prechode medi FR a EN..takze to len potvrdzuje to co hovorim.. |
|
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
5276 Vytvorené: 2024-11-09
Petícia na podporu Lekárskeho odborového združenia (LOZ), MUDr. Petra Visolajského a proti zákonu o výpovediach lekárov
1434 Vytvorené: 2024-12-14
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
1242 Vytvorené: 2024-12-23
Zákaz pyrotechniky na Slovensku
1128 Vytvorené: 2025-01-01
Sme proti novému cenníku MHD V PREŠOVE
1632 Vytvorené: 2024-12-05
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
22802 Vytvorené: 2021-01-17
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE STREDNEJ ODBORNEJ ŠKOLY OBCHODU A SLUŽIEB V NOVEJ BANI
382 Vytvorené: 2025-01-09
Petícia proti umiestneniu a realizácii „Prevádzky na spracovanie batérií LI-ION v priemyselnom areáli mesta Šurany“
341 Vytvorené: 2024-12-21
Vyhostenie Fun Frky zo Slovenskej republiky
255 Vytvorené: 2024-12-18
Vyhlásenie spisovateľov Asociácie spisovateľov Slovenska
231 Vytvorené: 2024-12-30
Spravodlivé platy a uznanie pre učiteľov
154 Vytvorené: 2025-01-08
Stojím za lekármi
2672 Vytvorené: 2024-12-09
PETÍCIA za neodkladnú realizáciu hĺbkovej obnovy budovy ZŠ na Majerníkovej 60 v Bratislave
1134 Vytvorené: 2024-12-05
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
988 Vytvorené: 2024-11-02
Petícia za dostupnosť sociálnej služby - verejné špecializované zariadenia pre autistov.
4833 Vytvorené: 2020-11-21
Peticia za zakaz predaja Energetickych napojov pre deti a mladez
936 Vytvorené: 2023-02-19
Petícia za celoročný zákaz zábavnej pyrotechniky v meste Svätý Jur
98 Vytvorené: 2025-01-01
Petícia za úpravu Rozpisu M SR veteránov 2025
90 Vytvorené: 2024-12-22
Otvorený list predstaviteľom EK na podporu krokov vlády R. Fica
6566 Vytvorené: 2023-12-12
ZABRÁŇME STRIEĽANIU VLKOV - HROMADNÁ PRIPOMIENKA PROTI ZRUŠENIU CELOROČNEJ OCHRANY VLKA DRAVÉHO (Michal Kiča a Jaromír Šíbl)
1213 Vytvorené: 2024-11-12