Odmietame kvóty pre migrantov

Package

/ #1497 Re: Re: Re: Re:

2015-07-02 04:34

#1494: Katarina - Re: Re: Re:  

katarina to co tam je pisane je holy fakt..18rokov som tam zil..takze vam z osobnej skusenosti a na vlastne oci videneho mozem potvrdit ze tak sa chovaju (niekedy aj horsie).alebo sa skuste spytat pana Dobrovodskeho...nech vam povie z vlastnej skusenosti..ci mam dalsich x pripadov kde ludia museli svoje pozemky a majetky obohnat niekolkymi ostatymi plotmi a inymi barierami aby sa chranili od takych.a ja som nepisal ze vsetci kradnu a nechce sa im robit..ale ze 99% alebo inak drviva vetsina...a to malo co su slusny to nevedia a ani nijako nezachrania aby si luidia o nich mysleli nieco ine ako si myslia.za dalsie porovnovat vladu (slobodno zvolenu v demokratickych volbach-je taka aka je podla mna katastrofa) s vladnucim nabozenstvom ktore sa dosadilo samo ci vyhlasilo za kalifat a nikto ich nevolil je trosku rozdiel.tak isto ako jednu a aj druhu knihu napisal clovek..napisal ju v nejakej dobe kde sa nejake veci brali ako samozrejme..ale nikde som v krestanstve nevidel napisane to co pise koran a priamo nabada na vrazdenie a podobne.presne koli takymto veciam som proti vsetkym nabozenstvam..ziadne nech je akokolvek dobre napisane tak sa da zneuzit..vzdy sa najdu extremisti..len je zaujimave ze ak sa taky najdu teraz v krestanstve tak sa len modlia,ziju podla 10toro a nikomu neskodia..kdezto ak to je moslim tak seka hlavy,bije a znasilnuje zeny a kadeco horsie.neviem ake foto a ake videa pozerate ale ja v drvivej vetsine vidim na tych obrazkoch to co som pisal..a niesu to videa a fotky vetsinou z originalnych agentur ale od ludi co tam ziju ci prechadzaju okolo..preto vidime ten rozdiel..vy oficialne fotky a ja fotky takzvane live z miesta.velmi dobry clanok -blog je tu http://xlorak.blog.pravda.sk/2015/06/30/zahynieme-na-slusnost-a-humanizmus/ skuste si precitat..to je presne to co mam na mysli..taky ako vy (neberte ma v zlom) co si myslite ze humanizmus a zachranovat vsetko co sem pride je chore..treba vediet kde su hranice..apropo ja som tiez holohlavy 190cm a 95kg vaziaci clovek..takze aj ja som podla vas vyholena hlava?posudzuje ludi len podla toho?zaujimave ze takych odsudzujete (ano su medzi nimi hoveda a vymetenci tak ako vsade) ale takych co dobili ceskeho sofera (a nielen jeho)a ponicili mu majetok tak to nie..inak apropo manzelka mala ist za 6 dni busom do anglicka..zajazd zruseny koli bezpecnostnemu riziku a koli tomu ze uz boli napadnute autobusy na prechode medi FR a EN..takze to len potvrdzuje to co hovorim..