Odmietame kvóty pre migrantov

nasta

/ #1577 migranti

2015-09-17 09:33

žijem pri maďarských hraniciach, mám kopec známych v maďarsku, ktorým rodiny žijú pri hraniciach, kde sa pohybujú migranti a len toľko, že už teraz ľudia žijúci v týchto regionoch sú potláčaní, osobná sloboda ja na bode mrazu. Neodvážia sa chodiť von vo vlastnom meste, mladé ženy nemôžu chodiť večer do práce alebo z práce, lebo sú všade a títo moslimskí vojnou zničení chlapi obťažujú ženy, nakoľko nie sú vhodne oblečené podľa islamu. Pýtam sa je možné aby toto dovolila EU aby sme boli hosťami vo vlastnom štáte? Ďakujem ale toto si neprosím a radšej si neprosím ani EU, len aby sa moje vnúčatá kľudne pohybovali na vlastnej rodnej zemi.

A ešte jedna vec, poburujú sa nad stanoviskami a oplotením Maď. republiky ale pýtam sa ak je niekto hladný alebo smädný, prečo odhadzuje jedlo a pitie. Znamená to že si neváži prácu dobrovoľnikov a policajtov. Druhá vec, keď sú chudáci natoľko vyčerpaní, odkiaľ majú toľko energie aby pešo prešli z Budapešti k Rakúskym hraniciam, prečo majú právo ničiť všetko, kam im noha vstúpi, akým právom hádžu po policajtoch ale i bežných ľuďoch všetko, čo im príde do ruky. Keby tu žijúci obyvateľ EU spravil len 1/4 všetkých priestupkov buď by vytiahli vodné delo, slzotvorný plyn alebo obušky. O koľko je ten chudák migrant oblečený v značkovom oblečení lepší ako obyvateľ EU, ktorý pre svoj štát aj niečo spravil a buďme úprimní najmä na uzemí Slovenskej rep. žije z rúk do úst a o značkovom oblečení môže len snivať.  Len dúfam, že všetky tie mimovládne organizácie začnú rozmýšlať a pomáhať im tam a v takom prostredí, kde žili  a mali svoju "kultúru"