Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

Hosť

/ #2140

2016-03-09 08:15

Pretože náš pán prezident Kiska nerobí pre občanov. Na jednej strane rozdáva svoj plat, ale na druhej strane viacej minie peňazí zo štátnej kasy na rozvážanie sa lietadlom do Popradu za manželkou a naspäť do Bratislavy. Na lyžovačky a iné svoje osobné zábavy využíva štátne peniaze, ktoré by mohli byť použité na iný účel, ktorým by pomohli slabším občanom.
Mne osobne keď som ho prosila o pomoc, nepomohol, ale z daní občanov, čiže aj z mojich daní si užíva na lyžovačkách, atď. Rozhajdáka všetky peniaze na osobnú zábavu. Taktiež nie je prezidentom všetkých občanov, ako sľuboval pred voľbami, pretože nepozval na pohovor Kotlebu. Aj on je občan Slovenskej republiky, aj keď aj ja som proti nacismu a fašismu. Ale Kotlebu mal prijať, poprípade mu vysvetliť, kde robí chybu. Nacismus a fašismus je hrozba pre náš ľud a pre celý svet. Preto prezident Kiska mal Kotlebu prijať, vypočuť si ho a vysvetliť mu, ak Kotleba chce zmeniť toto zlo ktoré doterajšie slovenské politické strany napáchali, mal mu vysvetliť, kde robí chybu, lebo s fašismom ľuďom len ublíži. A nie ho odstrčiť. Dnes aj prašivému psovi sa pomáha, čiže by sa malo aj človeku, ktorý urobí nejakú chybu. To je ľudskosť!