Najväčšia petícia za reguláciu poľovníctva - 50 tisíc podpisov

Hosť

/ #35

2017-02-28 21:17

Jelenia ruja zacina od septenbra. To znamena , ze jelenica je od tohto casu oplodnena a zarodok sa hned vyvija. Preco ju teda strielate v seprembri , oktobri a dokonca este cely november ked ma uz plod viditelny a velky pomaly ako detska hlavicka? Pytate sa, kedy ju budete strielat? No napr. ju nebudete strielat a hotovo /neberte to prosim ako konecne stanovisko/.Co je na tom nepochopitelne? Teraz k srne. Ruja je od jula. Cize zdrava srna je oplodnena, ma zarodok od jula. Je oplodnena srna a ma zarodok? Je, má. Bodka. Takze ju nestrielajte. Ano u srny sice prebieha tkzv. latentny stav, cize plod sa nezacne vyvijat okamzite po oplodneni. Je vsak preukazane, dokazatelne ze plod sa zacne vyvijat uz od novembra !!! co uvadza viac odbornych a vedeckych publikacii !!! Cize neschovavajte zabijanie srn za latentnu graviditu!!! Zamyslite sa poriadne nad tym!!!

Zabijate srnciu zver v novembri a decembri, kedy sa uz zarodok vyvija? Preukazatelne zabijate a zakon vam to dokonca umoznuje. Znovu opakujeme, zabijate preukazatelne oplodnenu, gravidnu zver jelenicu, srnu, danielku, muflonicu, diviacicu a budeme to tvrdit stale a dovtedy, kym sa nezmeni zakon, ktory to jednoducho zakaze. Bodka.

Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...