Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky

Hosť

/ #7 Re:

2018-11-09 05:52

#3: -  

Dobrý deň,

bol som vždy aktívny proti zavedeniu prakovného a ostro som to vždy pomenoval primátorovi do očí. Navrhoval som vytvorenie parkovacieh domu pri Bille na Platanovej aj keď to kolegovia a vedenie mesta neprijali. Dotlačil som odbor dopravy k tomu aby začali riešiť križovatku na Borovej ulici, k úprave križovatky a lepšej priepustnosti (rozšíreny pravý jazdý pruh a zákaz vjazdu do ľava smerom do súkromnej školy) nedošlo kvôli manipulácii zo strany investičného u pred voľbami. To všetko chcem dokončiť. Čo sa týka bezplatnej MHD, hlasoval som za bezplatnú dopravu pre deti a dôchodcov. Ak by sa teraz plošne zaviedla bezplatná MHD tak by naozaj mesto prišlo takmer o celý prebytok rozpočtu a na parkovacie domy by sme mohli zabudnúť. Ja som za to aby sme nechali desať rokov zmrazené ceny lístkov čo sa po desiatich rokoch rovná radikálnemu zlacneniu vzhľadom k inflácii a po desiatich rokoch prejsť k bezplatnej doprave. Mesto tak pomaly môže nabiehať na to, že bude tieto zdroje hľadať inde a nebude to nárazová strata v rozpočte a môžeme popritom investovaťr aj do parkovacích miest. Som za bezplatné parkovanie a za budovanie nových parkovacích miest na Solinkách ma Smrekovej ulici za Obvodovou, na Platanovej pri Bille a na Osikovej namiesto zberných surovín. treba tiež nájsť miesto pri Dubovej ulici. Týmto vás nechcem presviedčať, úplne rozumiem vašim dôvodom, iba vysvetľujem svoj postoj a prajem vám dobré rozhodnutie podľa svojich preferencií. S pozdravom Peter Cibulka