koniec utrpeniu v Martinskom útulku

Quoted post

Hosť

#144 hystéria

2013-03-12 16:29

ale ste sa tu zišli, hysterky a kvázi-ochranári, čo nemajú iný zmysel a náplň života, len chcú ťuťulínkať psíkov, ochkať nad obrázkami zlatučkých psíkov na internete a pohoršovať sa nad ľudskou krutosťou, bez ohľadu na to, či sa naozaj deje. Kým tu robíte hystériu okolo pár zrejme odôvodnene utratených psov, ktorých "nespasil" fejsbuk a ktorí nemohli poslúžiť vášmu egu záchrancov, v afrike každú sekundu zomierajú deti od hladu, na ktoré si ani nespomeniete. Kecáte tu o "psej duši", ale keby psy vedeli rozprávať, poslali by vás do psej matere aj s vašimi ochranárskymi snahami. Ak chcete naozaj pomáhať, skúste starých ľudí vo vašom okolí a nepodporujte tu šírenie psov medzi ľudí, ktorí nezvládajú vlastné životy a už vôbec nie chov psov.

Replies

Hosť

#145 Re: hystéria

2013-03-14 00:44:44

#144: - hystéria

pozri sa do riti a najdes tam svoju pravdu

Hysterka

#148 Re: hystéria

2013-04-26 16:31:54

tento komentár svedčí o tom, že Vás zaujíma iná oblasť života a nie ochrana zvierat. Čo robíte pre chudobných

a starých ľudí Vy osobne? Nech sa Vám darí a prosím Vás nechajte ľudí, ktorím záleží na psoch, nech sa angažujú.

Hosť

#149 Re: hystéria

2013-04-26 20:12:18

Tiež by som sa spýtala, koľkým starým ľuďom ste pomohla/ pmohol vy? A čo sa týka hladujúcich detí v Afrike, mám pre vás typ. Niekto raz vypočítal, že ak by krajiny tzv. bohatého severu, to znamená Európa a Severná Amerika len o 10 % !!!!! znížili spotrebu masa, nikto na svete by nemusel hladovať. Na ploche potrebnej na pestovanie krmív pre hospodárske zvieratá, by sa mohli pestovať plodiny pre týchto našťastníkov.  Ja maso nejem už 23 rokov a popri tom zachraňujem psov. A čo vy hystéria? Ste na rade.

No ale teraz sa môžete tešiť, hystéria, práve som dostala mail, že Hataru mesto Martin vraj nemôže/ nechce odvolať. Pravdepodobne tam sedia takí istí zadubenci.