Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Quoted post

Hosť

#555 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?

2013-10-31 14:12

#552: RVM - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?

:-))) ja som presne proti tomu, proti čomu je aj táto petícia, takže ked idem na teba príiš rýchlo a sa zamotávas, ja za to nemozem. ak si niekde vyčítal, že idem teba odvolávať - pardon ale :-)))))))))))))))) a áno budeme vzdy bojovať proti názorom ktoré nám nesedia ale tie názory pozorne počúvame nie ako p. pietruchová a spol. - vid diskusia pod neuspešnou petíciou na jej podporu.

Replies

RVM

#558 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?

2013-10-31 14:34:57

#555: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?

Vidim, ze mnozstvom smajlikov sa snazis vytvorit dojem nadhladu a zakryt nedostatok argumentov. Sorry, ale tymto uz dnes tazko niekoho presvedcis.

Co sa tyka odvolavania, vydedukoval som to z tohto tvojho tvrdenia:

"Ak som proti obsahu a dotyčnému sa to dá niekoľko krát najavo a on namiesto toho, aby sa vôbec zamyslel pústi sa ešte do tvrdšieho hulvátskeho boja ako pietruchová tak automatický je potom na rade - odvolať."

O tom, ako viete pocuvat nazory, ktore vam nesedia, som si urobil dobry obraz v tejto diskusii, kde mi bolo uz viackrat povedane, aby som sa nestaral do vasich veci, ci nemam nic lepsie na robote a pod. Pani Pietruchova sa k mnohym protinazorom vyjadrila v diskusiach pod jej blogom na SME.

Hosť

#563 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?

2013-10-31 15:00:14

#555: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?

konečne si sa vyfarbil .... a povedal aj konečne pravdu:

"a áno budeme vzdy bojovať proti názorom ktoré nám nesedia"

do toho kresťania, bojujte, tak aby nezostal ani kameň nakameni ...  lebo pravda je LEN jedna tá vaša ...však ...

svatá prostota ... kam spejem ...do stredoveku, alebo komunizmu ???, kto nie je s nami je PROTI nám !!!

a na hranicu s ním ...

UPÁLIŤ ... (odvolať, zastrašiť, zničiť) to vám vždy išlo dobre, dejiny sú toho plné ...