Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Quoted post

Hosť

#577 PRE RVM

2013-10-31 16:46

Kto si, že tu takto vystupuješ a každý iný názor pre teba nie je názorom?! Kto ti dal právo urážať kresťanov a považovať ich za menej hodnotných ľudí?! Nie som kresťan ani ním nebudem, ale nehanbím sa tu za kresťanov, ale za teba. Som pobúrený tým, ako tu vystupuješ s podtónom irónie a povýšenectva. Ako ateista absolútne odmietam úsilie pani Pietruchovej a jej skupiny. Súhlasím s touto petíciou a veľmi rád ju podpisujem aj s mojou rodinou.

Replies

homofób, xenofób, nativista, intolerantný a všetko, čo len chcete sekulárni humanisti... :-)

#578 Re: PRE RVM

2013-10-31 17:03:35

#577: - PRE RVM

Kto je RVM? Panáčik...Internetová postavička.. :-) Možno talentovaný komik, ktorý sa minul v povolaní...Sebestredný/á, presvedčený/á o tom, že je najmúdrejší/šia. Či už je to muž, alebo žena, klobúk dolu pred vytrvalosťou.

Napadá ma azda to, že moc pracovných povinností asi nemá.Možno študent/študentka, ťažko povedať....Ale od toho je predsa diskusia.Bolo by smutné, ak by to tu admin začal manuálne vymazávať, ako admini na niektorých iných diskusiách pod petíciami...Možno práve aj "dúšky múdrosti", ktorými tu RVM osviežuje, pomohli  nerozhodným k podpísaniu a takej peknej účasti na petícii.

Vlastne mu možno právom patrí jedno veľké ĎAKUJEME !!!   :-)

RVM

#585 Re: PRE RVM

2013-10-31 21:16:14

#577: - PRE RVM

Neviem ako si prisiel na to, ze urazam krestanov a povazujem ich za menej hodnotnych ludi. Ak som tu vymenoval zoznam ich nenavistnych a vulgarnych privlastkov, ktorymi pocastovali p. Pietruchovu, este to neznamena ze ich urazam. Iba im nastavujem zrkadlo.

Na mojom prejave ti vadi podton ironie a povysenectva (vitaj vo svete internetu). Ale agresivita, nenavist a vysmech voci p. Pietruchovej ti v prispevkoch tvojich krestanskych kamaratov nevadi. Ak by si si lepsie vsimol moje komentare - proti tym, ktori sa snazili vecne argumentovat (napr. Zuzana) a nie bezhlavo utocit, som agresivne nevystupoval, aj ked som zastaval iny nazor. Ale vies ako sa hovori... kto seje vietor, zne burku.